Aanmelden

De aanmelding van nieuwe brugklasleerlingen verloopt via de basisscholen die daarvoor de benodigde formulieren in huis hebben. De bijbehorende informatie over deze leerlingen wordt vervolgens vooral digitaal via de Overstap Service Onderwijs (OSO) door de basisscholen overgedragen aan Groevenbeek.

Nieuwe leerlingen moeten vóór 11 maart door hun ouders of verzorgers schriftelijk via de basisschool worden aangemeld. Groevenbeek volgt bij de toelating het advies van de leerkracht van groep 8.

Kennismaken op je nieuwe school

Al voor de zomervakantie (woensdag 28 juni) kom je een middag naar Groevenbeek om kennis te maken met je nieuwe school, met je klas en met je mentor. Na de zomervakantie is er een introductieweek. In die week leer je de school en je klas beter kennen. Je krijgt uitleg over hoe alles werkt, er is een rondleiding door de school, er is sport en spel en je krijgt natuurlijk ook je eerste echte lessen.

Zo zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt op de nieuwe school. Je zal merken dat je al snel een echte Groevenbeker wordt.

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar groep8@groevenbeek.nl