Kennismaken Kom jij volgend jaar naar Groevenbeek?

Om Groevenbeek goed te leren kennen, organiseren we verschillende momenten waarop je kennis met ons kunt maken. Wees welkom! 

Direct naar:

Kom jij volgend jaar naar Groevenbeek?

Open huis

Groevenbeek bestaat uit drie afdelingen: vmbo Ermelo, vmbo Putten en tweetalig vwo, atheneum en havo in Ermelo. Daarom organiseren we drie keer een open huis. Tijdens deze avonden maak je kennis met de school, de ondersteuning die we bieden en kun je actief deelnemen aan uiteenlopende lessen en activiteiten. Je hoeft je niet aan te melden voor de open dag. De data van onze open dagen zijn:

  • 15 januari 2024: vmbo Putten (18.30 - 21.00 uur)
  • 22 januari 2024: tvwo/atheneum/havo Ermelo (18.30 - 21.00 uur)
  • 29 januari 2024: vmbo Ermelo (18.30 - 21.00 uur)

De tl/havo brugklas maakt onderdeel uit van de afdeling vmbo Ermelo. Als je deze brugklas overweegt ben je van harte welkom bij het open huis van vmbo Ermelo op 29 januari. Op zowel 22 januari als 29 januari kun je kennismaken met Groevenbeek NEXT.

Open huis

Open lesmiddag

Ben je benieuwd naar welke activiteiten er zijn op Groevenbeek in Ermelo en Putten? Kom dan naar de open lesmiddagen. We organiseren voor de leerlingen van groep 8 vier keer een open lesmiddag. Deze zijn op de woensdagmiddagen van 14.00 uur tot 15.30 uur en je mag zo vaak komen als je wilt. De open lesmiddagen vinden plaats op 29 november, 13 december, 7 en 14 februari.

Aanmelden is verplicht. Je maakt een account aan en kiest eerst een afdeling (vmbo Ermelo, vmbo Putten, atheneum/havo of NEXT). Het is ook mogelijk om je bij meerdere afdelingen aan te melden. Na het aanmaken van een account, kies je voor welke lesmiddagen je je wilt aanmelden. Wil je je aanmelding aanpassen of je afmelden voor één van de activiteiten? Dat kan door hier in te loggen.

Open lesmiddag

Kijk hier de avonden terug Informatieavonden

Op donderdag 5 oktober 2023 vond de algemene digitale informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s). Deze avond hebben we jullie meer verteld over alle vormen van onderwijs en ondersteuning van zowel Ermelo als Putten. Ook de loting is hier aan bod gekomen. Je kunt de informatieavonden terugkijken.

Informatieavonden
Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!