Laptops huren of kopen

Om in de les goed mee te kunnen doen is het belangrijk dat elke leerling die in de brugklas start, beschikt over een eigen laptop. De leerlingen gebruiken hun laptop alle schooljaren onder andere voor het maken van opdrachten in de les, het raadplegen van bronnen, werken in Office 365 en Magister, samenwerken aan werkstukken en het opbouwen van een digitaal portfolio.

Laptops huren of kopen

Samenwerking met The Rent Company

Voor de organisatie van deze laptop is Christelijk College Groevenbeek de samenwerking aangegaan met The Rent Company. Via The Rent company heeft u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een laptop die voldoet aan onze technische eisen te kopen of huren voor een vast bedrag per maand/jaar. Hierbij inbegrepen is het Easy4u-zekerheidspakket met service, garantie, schade- en diefstalverzekering en vervangende apparatuur bij reparaties. Zo is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende laptop.

Financiële bijdrage vanuit Groevenbeek

Wanneer u kiest voor het kopen of huren van een laptop via The Rent Company ontvangt u elk jaar dat uw zoon of dochter op Groevenbeek zit een financiële bijdrage van €100,-, met een maximum van vier jaar. Deze bijdrage wordt jaarlijks in de maand december naar u overgemaakt.

Financiële bijdrage vanuit Groevenbeek

Een eigen laptop

U bent vrij om zelf een laptop aan te schaffen en niet te kiezen voor The Rent Company. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u echter geen recht op de financiële bijdrage vanuit Groevenbeek. Daarnaast kan onze ICT-afdeling bij problemen met een eigen laptop slechts beperkt ondersteuning bieden en is er vanuit school geen vervangend apparaat beschikbaar. Wanneer u toch kiest voor een eigen laptop, dan moet deze voldoen aan de volgende eisen:

  • Type apparaat: Laptop Windows 10/11 (geen Google Chromebook of Apple Macbook).
  • Processor: Intel N200 / AMD Ryzen 5
  • Werkgeheugen: 8 GB
  • Opslagcapaciteit: 128 GB SSD
  • Wifi adapter: Intel (AC/AX)
  • Batterij: 3 cell

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Op rentcompany.nl/faq vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Daarnaast kunt u bij vragen contact opnemen via [email protected].

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!