Waarom Christelijk College Groevenbeek? Dit vinden wij belangrijk

Je kan het Christelijk College Groevenbeek samenvatten in drie woorden: veelzijdig, vriendelijk en vertrouwen. De school is veelzijdig, omdat je kunt kiezen uit veel opleidingen en omdat er heel veel activiteiten zijn. Groevenbeek is een vriendelijke school, want we vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen, dus ook voor jouw talenten en mogelijkheden. We laten ons daarbij leiden door de bijbel.

Direct naar:

Dit vinden wij belangrijk

Leren doen we samen!

De slogan van de school is: 'leren doen we samen!'. We vinden het belangrijk dat leerlingen en docenten goed samenwerken en samen verantwoordelijk zijn voor de resultaten. 'Leren doen we samen!' geldt ook voor de contacten tussen onze school en de ouders, want ook die wederzijdse samenwerking vinden wij heel belangrijk.


Leren doen we samen!

Identiteit

Groevenbeek is een open christelijke school. De bijbel is inspiratiebron en richtingwijzer voor ons werk en voor de manier waarop we met elkaar omgaan. We houden dagopeningen, je krijgt godsdienstlessen en we vieren met elkaar de christelijke feestdagen. Iedereen die hier respect voor heeft is welkom.

Identiteit

Breed onderwijsaanbod

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo.

Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten. De locatie in Ermelo bestaat uit twee afdelingen die aan elkaar vastzitten: een afdeling voor leerlingen van het tvwo/atheneum/havo en een afdeling voor de leerlingen van vmbo en NEXT. 

Op de locatie in Putten kun je terecht voor het vmbo. Groevenbeek Putten is een kleinschalige school, met werkpleinen waar de leerlingen aan de slag kunnen met hun huiswerk. 

Breed onderwijsaanbod

Internationaal onderwijs

De wereld wordt steeds kleiner, omdat we steeds vaker en makkelijker andere landen bezoeken en in contact komen met mensen uit andere landen. Daarom vinden we het belangrijk dat je op Groevenbeek één of meer talen leert en veel te weten komt over andere culturen en landen. Naast onderwijs in talen als Engels, Duits, Frans, Chinees en Spaans organiseren we de leukste uitwisselingen (met verblijf bij gastgezinnen) en excursies naar het buitenland.

Internationaal onderwijs

Christelijk College Groevenbeek Er gaat een wereld voor je open

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!