Ermelo Tweetalig vwo

Ben je leergierig en nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Houd je wel van een uitdaging? Wil je uitblinken in de Engelse taal? Dan is tweetalig vwo (tvwo) echt iets voor jou!

In het tweetalig vwo krijg je bijna alle vakken in het Engels. Zo willen we je graag goed voorbereiden op een studie of werk in een internationale omgeving. In het tvwo draait het niet alleen om de Engelse taal. Wereldburgerschap en je persoonlijke vorming zijn zeker zo belangrijk. Er zijn excursies, internationale projecten en uitwisselingen met scholen in het buitenland, contacten met buitenlandse studenten en een buitenlandstage. Ook krijg je bijzondere vakken zoals drama en debating en maak je een keuze tussen Spaans, Chinees of Science. Door al deze vakken, contacten en reizen kun je je breed ontwikkelen en leer je veel over andere landen en culturen.

Tweetalig vwo

Moet je al goed Engels kunnen?

Je hoeft niet al heel goed te zijn in Engels als je aan het tvwo begint. Vanaf het begin worden bijna alle vakken in het Engels gegeven. Ook bij extra activiteiten wordt Engels gesproken. Dat is best even wennen, maar al snel is het heel gewoon om in en buiten de lessen Engels met elkaar te spreken.

Het tweetalig vwo op Groevenbeek voldoet aan de eisen van Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Groevenbeek heeft daarom het kwaliteitskeurmerk voor TTO-juniorschool en TTO-seniorschool. De lessen in het Engels worden gegeven door native speakers of door Nederlandse docenten die daarvoor zijn opgeleid via het Cambridge Proficiency programma.

Moet je al goed Engels kunnen?
Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!