Groevenbeek NEXT
Ontdek je wereld

Iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig? Zoek je graag uit hoe iets in elkaar zit? Hou je ervan om zelf dingen te ontdekken? Vind je het leuk om iets nieuws te leren? Kun je aardig goed plannen? Vind je het prettig om samen met anderen aan een opdracht te werken?

Als je op de meeste van deze vragen ‘ja’ zegt, dan is deze informatie voor jou erg interessant. Het gaat over een nieuwe vorm van onderwijs, bedoeld voor iemand met jouw talenten en jouw belangstelling. We noemen deze vorm 'Groevenbeek NEXT', omdat we denken dat deze manier van leren de toekomst heeft. Je kunt hiervoor kiezen als je een advies hebt voor vmbo KBL, vmbo TL, de vmbo/havo-brugklas of atheneum/havo en je aanmeldt bij Groevenbeek in Ermelo.

Wat houdt Groevenbeek NEXT in?

De wereld waarin we leven verandert snel. Daardoor moeten we steeds nieuwe dingen blijven leren, ons leven lang. Daarom is het belangrijk dat je ervaart dat leren leuk is. Het is ook belangrijk dat je al doende leert welke manier van leren goed bij jou past. Om dit te bereiken hebben we Groevenbeek NEXT bedacht. Je krijgt veel vrijheid en dat is het belangrijkste verschil met gewoon onderwijs. Je kunt een groot deel van de tijd zelf beslissen wat je wil doen. Je mag zelf bedenken waar je onderzoek naar wil doen en wat je daarbij wil leren. Dit kan zowel binnen als buiten de school plaatsvinden.

Klik hier voor de informatiefolder NEXT

Een eigen onderwijsruimte

De leerlingen van Groevenbeek NEXT hebben een eigen ruimte waar ze de meeste schooltijd doorbrengen. Die ruimte is heel anders ingericht dan een gewoon klaslokaal. Het lijkt meer op een grote huiskamer met verschillende zithoeken en tafels waaraan je alleen of met een groepje kunt werken.

Vragen?

Contactpersonen NEXT    

Mevr. S. van Leeuwen

PR & Communicatie en oudercontact

[email protected]

Dhr. M. Schenk

PR & Communicatie

[email protected]

Dhr. C. van Dijk

Oudercontact

[email protected]

 


Stuur een e-mail naar [email protected].