Wintersportdag leerjaar 2

De leerlingen van klas 2 Groevenbeek Putten hebben dinsdag 13 februari de wintersportdag gehad. De leerlingen hebben vooraf een keuze gemaakt om te gaan skiën/snowboarden of te gaan schaatsen/zwemmen.

Het skiën en snowboarden hebben we gedaan bij SnowWorld in Zoetermeer. Voor veel leerlingen was dit de eerste kennismaking met het skiën of het snowboarden.

De leerlingen kregen in twee uur les de tijd om de beginselen onder de knie te krijgen. Na de les hebben we een korte pauze gehad en daarna stonden veel leerlingen al te popelen om zelfstandig verder te mogen gaan. Veel leerlingen lukte het om zelfstandig de piste af te gaan.

Het was een leerzame en succesvolle ervaring!

De schaatsers gingen naar Deventer om eerst in de Scheg te gaan schaatsen en vervolgens nog een plons te nemen in het ernaast gelegen zwembad. Ook deze leerlingen kregen eerst les om de schaatstechniek te leren van het glijden over ijs. De leerlingen pikten dit goed op en wilden eigenlijk nog wel langer doorgaan. De watertemperatuur in het zwembad was lekker hoog om heerlijk ontspannen rond te dobberen.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!