Voorstelling kunstklassen vmbo Ermelo

Afgelopen dinsdag 2 juli was de eindmusical van de themaklassen Kunst jaar 1 en 2: "Sjakie en de Chocoladefabriek" in het theater 'Huis van Ermelo/ de Dialoog' in Ermelo.

Bijna 120 leerlingen hebben vanaf februari decorstukken geverfd, attributen geknutseld, kostuums gemaakt, muziek gearrangeerd en opgenomen, liedjes geleerd, teksten gestampt en scènes en dans geleerd, met een kleurrijke musical als eindresultaat.

De arme, maar goede Sjakie Stevens wordt uitgenodigd in de fabriek van de eigenaardige Willy Wonka, nadat hij een Gouden Ticket heeft gevonden in zijn chocoladereep. Ook eetverslaafde Simone Slok, de verwende tweeling Vera en Sera Peper, kauwgomverslaafde Violet en gamer Tess TV hebben een ticket bemachtigd om de fabriek te bezichtigen. Een reis vol zoetigheden en geheimen volgde: van een race in de roze zuurtjesboot tot de (met levensgrote lolly's dansende) Oempaloempa's.

De gemeente heeft zaalhuurcompensatie toegekend voor het gebruik van de zaal en de technische middelen. Tom Leijenaar (Cultuurbeleid gemeente Ermelo) heeft ons laten weten dat de volledige kosten uit de pot worden betaald. Fantastisch natuurlijk!

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!