NK Debat

NK Debat

Afgelopen vrijdag hebben twee teams van Groevenbeek VE meegedaan aan het NK-debat. De teams heb het hartstikke goed gedaan! Wie waren deze goede debaters? Een team bestaande uit Bram Roest, Niek Meiling, Teyler Endeman, Ivar de Lange en Myles Bergsma. En een team bestaande uit Noa Straatsma, Jochem Verhage, Jeroen Woude, June Heerlien en Sterre Angel. Het team uit T43 heeft zelfs de prijs voor de beste nieuwkomer ontvangen! We zijn megatrots op al deze leerlingen. Tijdens twee rondes moesten zij een voorbereid debat voeren en in de laatste ronde een debat met een stelling die pas 20 minuten vooraf bekend werd.

De leerlingen lieten veel groepen ver achter zich en waren uitstekend in staat om met goede argumenten, uitleg, voorbeelden en een slotspeech de jury ervan te overtuigen dat zij het debat toch echt hadden gewonnen.

Alle leerlingen gaven aan een superleuke dag te hebben gehad. We hebben de dag met elkaar afgesloten met een maaltijd bij de McDonalds. Een deel van de leerlingen heeft zelfs besloten om volgend jaar terug te komen naar Groevenbeek om aan de examenkandidaten een debattraining te geven.

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!