Next Impact: klassen N32 & N33 halen €1.693 op voor het goede doel!

Ook als tiener kun je al een grote impact maken om de wereld een beetje mooier te maken. Deze maatschappelijke impact staat bij de lessen Next Impact centraal. Na wekelijks thema's als eenzaamheid, diversiteit, gelijke kansen en klimaat te behandelen, zijn de leerlingen aan de slag gegaan met zelfbedachte challenges. Leerlingen hebben meegeholpen in verzorgingstehuizen, bij de Inclusief groep, lesgegeven aan de brugklas, buurtkastjes gebouwd, gesport met kinderen, ouderen computerles gegeven en nog heel veel meer! 

Daarnaast is er een groepschallenge geweest waarin de leerlingen samen geld hebben ingezameld voor een zelfverkozen goed doel; Jantje Beton, omdat elk kind het verdient om een fijne plek te hebben om buiten te spelen. Er zijn lekkernijen verkocht, 40(!) kilometer geskeelerd en zelfs tijdens een ouderavond waren er mooie prijzen te verdienen tijdens het Rad van Fortuin.

Op de ouderavond hebben leerlingen en ouders van Next 32 & 33 een presentatie gehad over hoe Next er in leerjaar 4 van AH uit komt te zien volgend schooljaar. Ook hebben leerlingen een presentatie aan de ouders gegeven over Next Impact en hebben we de cheque met het opgehaalde bedrag van €1.693 mogen overhandigen aan Jantje Beton. Wij zijn enorm trots op wat de leerlingen hebben gepresteerd!

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!