Groevenbeek Putten doet mee met wedstrijd Bouwmensen

Maandag 4 december zijn er 8 leerlingen van onze school met een busje naar Nunspeet gegaan om bij Bouwmensen te strijden voor een plekje om mee te mogen doen met de wedstrijd die Bouwmensen in februari organiseert.

Bij het onderdeel timmeren kregen Samuel Schuitemaker, Luuk Schipper, Thomas Nijhof en Matthijs Vonk de opdracht om een raamwerk te maken. Deze moesten zij zelf afmeten en aftekenen. Twan Veldhuizen, Arend van de Kamp, Sven Grevengoed en Damian Rozendaal mochten de eer hooghouden bij het onderdeel metselen. Zij hebben allemaal een prachtige muur gemetseld.

Na een intensieve dag, waar het ging om de vaardigheden timmeren en metselen, zijn er uiteindelijk 4 van de 8 leerlingen uitgekozen die in februari mee mogen doen met de wedstrijd van Bouwmensen.

Het gaat om Samuël en Luuk voor het onderdeel timmeren en Arend en Twan wat betreft het onderdeel metselen. Dit is op zichzelf al een mooie prestatie van deze jongens. Gefeliciteerd! Naast dat het een eer is om mee te mogen doen, is het ook een prachtige ervaring voor hen!

We wensen Samuël, Luuk, Arend en Twan dan ook veel succes en plezier!

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!