Galadiner leerjaar 4 Groevenbeek Putten

Op donderdag 6 juni 2024 was er voor alle examenkandidaten van vmbo Groevenbeek Putten het jaarlijkse galadiner. Op deze manier ontmoetten we elkaar om in een gezellige en ontspannen sfeer terug te kijken op de afgelopen schoolperiode.

Traditiegetrouw kwamen de leerlingen in bijzondere voertuigen naar Groevenbeek Putten. De leerlingen kwamen de Korenlaan in rijden vanaf de Bosrand. Zo ontstond er een lange rij met schitterende voertuigen. Uit elk vervoermiddel stapten goedgeklede leerlingen. De leerlingen werden welkom geheten door een erehaag van applaudisserende docenten. 

Binnen ontvingen de leerlingen een welkomstdrankje om vervolgens onder luid applaudisserende docenten een plekje te zoeken in de feestelijk aangeklede aula.

Na een woord van welkom mochten de leerlingen genieten van een heerlijk voorgerecht in buffetvorm. Vervolgens stond er een heerlijk diner klaar. De leerlingen liepen langs en werden bediend door docenten. Tot slot was er ook nog een heerlijk ijsbuffet. Wat was het allemaal lekker!

Tussendoor en aan het einde van de avond was er ook nog genoeg de gelegenheid om met elkaar op de foto te gaan. Op het binnenplein stond een mooie boog klaar waar de leerlingen in groepjes op de gevoelige plaat werden vastgelegd.

Terugkijkend op het gala kunnen we zeggen dat het weer een goed geslaagd feestje was!

(de leerlingen kunnen het fotoalbum bekijken via de leerlingenhub)

Groevenbeek

Postbus 210, 3850 AE Ermelo
Telefoon: (0341) 27 49 50
E-mail: info@groevenbeek.nl

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Leren doenwe samen!