Putten vmbo Theoretische
leerweg plus

TLPlus is de naam voor de theoretische leerweg van Groevenbeek Putten. In de TLPlus krijg je in de onderbouw vier lesuren in de week extra praktijklessen. Tijdens deze lessen werk je aan verschillende projecten. Dit doe je op ons werkplein, maar soms ook buiten de school of in onze keuken. Je werkt in groepjes waarbij je moet onderzoeken, samenwerken en presenteren. Bovendien werk je aan je ICT-vaardigheden.

Direct naar:

Theoretische leerweg plus

Profielen

In de bovenbouw wordt het profiel Dienstverlening & Producten aangeboden. Je gaat dan in het vaklokaal van deze afdeling aan de slag met verschillende onderwerpen. Met TLPlus ben je goed voorbereid op een vervolgopleiding in het middelbaar beroepsonderwijs of kun je doorstromen naar de havo.

  Profielen

  Groevenbeek Actief

  Op Groevenbeek Putten kun je een groot deel van het schooljaar op één middag in de week meedoen met verschillende activiteiten. Voor leerlingen die het leuk vinden om met hun talenten aan de slag te gaan, hebben we een gevarieerd keuzeprogramma. Er zit vast wel iets bij wat je leuk vindt! Zo kun je meedoen met sport, Lego League, Minecraft, bakken, techniek of kunst.

  Groevenbeek Actief
  Groevenbeek

  Postbus 210, 3850 AE Ermelo
  Telefoon: (0341) 27 49 50
  E-mail: info@groevenbeek.nl

  Locatie Ermelo

  Paul Krugerweg 44
  3851 ZJ Ermelo

  Locatie Putten

  Korenlaan 1
  3881 DA Putten

  Leren doenwe samen!