Vmbo Putten

Groevenbeek Putten is kleiner dan Groevenbeek Ermelo. Samen met de mentor zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt op je nieuwe school. Een goed contact met je ouders of verzorgers vinden we belangrijk.

 

Je werkt met een weektaak, ook wel weekplanner genoemd. Zo weet je precies wat je in de lesweek moet doen. Je leert daardoor goed zelfstandig te werken en je werk goed te plannen. We besteden ook veel aandacht aan samenwerken. Samen opdrachten maken en elkaar helpen, is niet alleen gezellig, maar je kunt ook van elkaar leren!

 

Op Groevenbeek Putten kun je kiezen uit drie niveaus:

- theoretische leerweg

- kaderberoepsgerichte leerweg

- basisberoepsgerichte leerweg

Daarnaast is er de mogelijkheid voor leerwegondersteuning (lwoo).

Klik hier voor een korte video-impressie:

Vakcollege Dienstverlenen 

Het vakcollege Dienstverlenen is uniek, omdat het begint in het vmbo en eindigtin het mbo.Theorie en praktijk gaan hand in hand: je kunt de theorie van vakken als Nederlands, biologie en wiskunde op een praktische manier toepassen.In de lessen van het vakcollege leer je over kinderopvang, bejaardenzorg, werken in een winkel of tuincentrum of op de administratie. Het gaat dus over de echte praktijk. Je leert zelfstandig werken en ontwikkelt een goede beroepshouding.

 

Na leerjaar 2 ga je verder in een van de afdelingen voor beroepsonderwijs:

  • Dienstverlenen & Producten
  • Zorg & Welzijn


Goed voorbereiden op het MBO

Vanzelfsprekend bereiden wij je goed voor bij het kiezen van een vervolgopleiding in het mbo. Daarom volg je als leerling van de beroepsgerichte leerweg al in het 3e en 4e leerjaar lessen in het mbo.