VMBO Putten

Leerlingen ontwerpen borden verkeersveiligheid

Geschreven op

Leerlingen van het Christelijk College Groevenbeek (locatie Putten) hebben vorige week door hen speciaal ontworpen verkeersborden onthuld. De borden staan langs de N798, ter hoogte van het kruispunt en de oversteek bij de Hoofdlaan. Lees meer »

Duurzame Duim voor locatie Putten

Geschreven op

Op dinsdag 9 oktober vond er een primeur plaats op de locatie in Putten. Afdelingsdirecteur Hans Wassink ontving toen namelijk uit de handen van Coen Nap, voorzitter van het lokale duurzaamheidsplatform Onuitputtenlijk Duurzaam als allereerste Puttense organisatie de Duur... Lees meer »

Groevenbeek laat zich zien op de Ossenmarkt

Geschreven op

Groevenbeek Putten was ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Ossenmarkt. Met de ondertussen bekende stand tegenover de Heerdt lieten de leerlingen en personeel zien waar Groevenbeek Putten voor staat: Uitdagend & Dichtbij. Lees meer »

Groevenbeek ontvangt zilveren certificaat ECO-schools

Geschreven op

Dinsdag 9 oktober was namens de organisatie ECO-schools dhr. Hak van Nispen op Groevenbeek om het zilveren certificaat uit te reiken. Groevenbeek heeft vanaf 2016 het bronzen certificaat reeds in haar bezit. Onze school dankt deze ‘upgrade’ aan de verschillende activiteit... Lees meer »