VMBO Putten

Ingezamelde goederen onderweg naar Oekraïne

Geschreven op

Waaauw, daar word je toch stil van……. In twee dagen tijd …. Zoveel levensmiddelen en nog meer verzameld door onze leerlingen. Wat een top opbrengst. Hartelijk dank aan alle leerlingen en medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook d Lees meer »

Globaland leerjaar 1

Geschreven op

Twee volle dagen hebben de leerlingen van leerjaar 1 van Groevenbeek Putten deelgenomen aan het project Globaland. Dit is een (ont)spannend burgerschapsproject over de maatschappij en de wereld. Globaland stelt zich ten doel scholieren van de onderbouw van de middelbare s... Lees meer »

Nationaal Militair Museum Soesterberg

Geschreven op

Helaas kon de excursie naar Beeld en Geluid in Hilversum met de leerlingen van leerjaar 1 Groevenbeek Putten door coronabesmettingen onder het personeel van Beeld en Geluid niet doorgaan. Daarom is er last minute een nieuwe excursie opgezet, zodat we toch nog met elkaar o... Lees meer »

Breakfast & Frühstück

Geschreven op

Maandag en woensdag hebben klas 2 en 4 van Groevenbeek Putten verschillende activiteiten gedaan in het Engels en het Duits. De leerlingen konden kiezen uit vier verschillende activiteiten: koken, bakken, bordspellen spelen en film kijken. Lees meer »