VMBO Putten

Herro Hijlkema overleden

Geschreven op

We zijn verdrietig door het overlijden van onze collega Herro Hijlkema. Hij is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden. Herro is 64 jaar geworden. Zijn ziekte en overlijden hebben ons allemaal diep geraakt. Lees meer »

Beursvloer Groevenbeek Putten

Geschreven op

Op maandag 14 oktober was er een workshop over de beursvloer die gehouden wordt op dinsdag 5 november. In deze workshop werd uitleg gegeven wat de beursvloer inhoud en hoe een deal tot stand kan komen. Leerlingen van Groevenbeek hebben de presentator geïnterviewd en krege... Lees meer »

Stephan Frigo (Melbourne) te gast op Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds enkele jaren contact met het Luther College in Melbourne, Australië. Twee Groevenbeek docenten hebben de school al een keer bezocht. Onlangs bracht docent geschiedenis Stephan Frigo een tegenbezoek aan Groevenbeek. Lees meer »

Groene ECO-vlag voor Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek is sinds enkele jaren aangesloten bij Eco-Schools. Eco-Schools is hét wereldwijde keurmerk om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 68 landen mee! Lees meer »