VMBO Putten

Bezoek van De Zonnebloem

Geschreven op

Op dinsdag 12 november is een aantal mensen en begeleiders van de Zonnebloem Putten uitgenodigd om op Groevenbeek Putten een gezellige middag te hebben. De leerlingen van Z&W (Zorg en Welzijn) hebben een activiteitenprogramma opgesteld om de mensen van de Zonnebloem een g... Lees meer »

Introductie Techniek Academie

Geschreven op

Tina van Eijsbergen, docente aan de Techniek Academie, kwam bij alle brugklassen van Groevenbeek Putten de nog komende excursie 'Techniek in Beeld' aan de Techniek Academie introduceren. Dit heeft als voordeel dat de lln direct aan de slag kunnen tijdens de excursie op 12... Lees meer »

Speeddaten

Geschreven op

Op dinsdagmorgen 6 november heeft heel leerjaar 4 van locatie Putten zich kunnen verdiepen in vervolgopleidingen. Van tevoren hadden zij zich ingeschreven voor 4 verschillende studierichtingen. Vanuit Landstede waren er 32 studenten aanwezig, waaronder een aantal oud-leer... Lees meer »

Bezoek werkplaats Bouwmensen

Geschreven op

Metselen, tegels zetten, dakpannen leggen, virtueel lassen, houtbewerken, virtueel graven en virtueel de bouwplaats op. Al deze dingen hebben de leerlingen van van klas 2B1, 2KB en 2K1 uit Putten kunnen doen in de werkplaats van Bouwmensen te Nunspeet. Lees meer »