VMBO Putten

Feestelijke Chinese nieuwjaarsviering

Geschreven op

Woensdagavond 6 februari waren de leerlingen die het vak Chinees volgen en hun ouders te gast op Groevenbeek om met elkaar het Chinees Nieuwjaar te vieren. Onze vakdocent mw. Hong Chen had voor een prachtig gevarieerd programma gezorgd. Lees meer »

De enige donut die goed voor je is

Geschreven op

Kate Raworth, een beroemde Engelse economist, was maandagavond 4 februari bij ons op school om te vertellen over Doughnut Economics / Donuteconomie. In het gelijknamige boek beschrijft ze een economisch model met aan de ene kant de menselijke behoeften en aan de andere ka... Lees meer »

Prijswinnaars Open Huis 2019

Geschreven op

Tijdens het “Open Huis” van 14 januari op de locatie Putten, werden de bezoekende leerlingen van groep 8 uitgedaagd om hun kennis te testen. Een viertal leerlingen uit klas 1T1 hadden een ‘Kahoot quiz’ bedacht en organiseerden die avond de quiz met behulp van een aantal i... Lees meer »

Lucelle Deneer verkozen tot 'Leraar van het jaar'

Geschreven op

Onderwijsminister Arie Slob overhandigt Lucelle de bijbehorende trofee Lucelle Deneer, docent maatschappijleer op het vmbo Ermelo, is zaterdag verkozen tot ‘Leraar van het jaar 2018-2019' in de categorie voortgezet onderwijs. Z Lees meer »