VMBO Putten

Verwarm jezelf, niet de wereld!

Geschreven op

Dit is het motto van de warme truiendag. Als we één graadje minder stoken dan besparen we energie. De actie is vooral bedoeld als bewustwording. We willen graag dat leerlingen en docenten zich realiseren dat je met een klein beetje moeite veel kan betekenen. V Lees meer »

Dressed to be the best

Geschreven op

Waar de eerste-en tweedejaars leerlingen vorige week van hun gala mochten genieten, deden de derdejaars leerlingen dit deze week nog eens dunnetjes over. In de kerstvakantie werd er al hoopvol naar uitgekeken. Lees meer »

Opa -en oma dag bij TLplus

Geschreven op

Op Groevenbeek Putten wordt er in de TL+ d.m.v. projecten gewerkt aan vaardigheden die leerlingen nodig hebben om te kunnen werken op het MBO. Deze manier van werken begint al in de onderbouw. Met de 2TL+ klassen is na de herfstvakantie het project “Opa en Oma-dag" gestart. H Lees meer »

Excursie kerstmarkt Oberhausen

Geschreven op

Vrijdag 1 december zijn de leerlingen van klas 4 TL en KBL die Duits en/of aardrijkskunde als examenvak hebben, met de bus naar de kerstmarkt in Oberhausen Centro in Duitsland geweest. Na aankomst gingen de jongeren in groepjes aan de slag met hun opdrachten; o.a. Lees meer »