VMBO Putten

Opa -en oma dag bij TLplus

Geschreven op

Op Groevenbeek Putten wordt er in de TL+ d.m.v. projecten gewerkt aan vaardigheden die leerlingen nodig hebben om te kunnen werken op het MBO. Deze manier van werken begint al in de onderbouw. Met de 2TL+ klassen is na de herfstvakantie het project “Opa en Oma-dag" gestart. H Lees meer »

Excursie kerstmarkt Oberhausen

Geschreven op

Vrijdag 1 december zijn de leerlingen van klas 4 TL en KBL die Duits en/of aardrijkskunde als examenvak hebben, met de bus naar de kerstmarkt in Oberhausen Centro in Duitsland geweest. Na aankomst gingen de jongeren in groepjes aan de slag met hun opdrachten; o.a. Lees meer »

In de ban van duurzaamheid

Geschreven op

Groevenbeek was de afgelopen week in de ban van duurzaamheid. De verkoop van doppers aan de brugklassers op alle drie de locaties van de school was een groot succes. Ook oudere leerlingen hebben de doppers massaal gekocht. Lees meer »

Sporten is gezond.......

Geschreven op

Op woensdag 22 november was het weer zover, de jaarlijkse binnensportdag van Groevenbeek Putten. Klas 1 heeft een fantastische dag gehad op de locatie van de Meeuwen. Zij hebben gevoetbald en gehockeyd en streden tot op het laatst voor de prijzen. Lees meer »