VMBO Putten

Facilitaire dienst wordt getrakteerd

Geschreven op

Donderdag 5 juli hadden de vmbo-leerlingen van klas B32 een verrassing in petto voor onze collega's van de facilitaire dienst Gresbo. Zij werden getrakteerd op een heerlijke lunch als bedankje voor al het werk dat zij met z'n allen dit schooljaar weer hebben verzet. Lees meer »

Chinese partnerschool bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

Maandag 2 juli mochten we onze Chinese gasten van partnerschool Jiangsu Dagang High School uit Zhenjiang begroeten. Twee jaar geleden is de schoolleiding hier al een keer op bezoek geweest, maar nu zijn ook 18 leerlingen meegekomen naar Ermelo. Lees meer »

Geslaagd voor HSK Chinees

Geschreven op

Woensdag 20 juni hebben 29 leerlingen hun HSK-diploma Chinees in ontvangst mogen nemen, 14 leerlingen (3e klassen van AH) het HSK 1 en 15 leerlingen (4e klassen AH) het HSK 2. Een mooi certificaat, gebak, frisdrank en een handdruk van directielid Brouwer was de beloning v... Lees meer »

Sportdag in Putten

Geschreven op

De buitensportdag van 2018 is weer een geslaagde dag geweest. Het was erg warm, maar ondanks het warme weer zaten de leerlingen vol energie. De leerlingen hebben fanatiek en sportief gesport. De dag liep gesmeerd tot het in de verte begon te rommelen. Lees meer »