VMBO Putten

Chinees Nieuwjaar

Geschreven op

In het kader van het Chinese nieuwjaar hebben de leerlingen van de theoretische leerweg uit Putten tijdens de les Natuurkunde/Scheikunde voor onder -en bovenbouw een les vuurwerkpracticum gedaan. Hierin lieten zij verschillende stoffen branden die een kleur geven bij het... Lees meer »

Kick-off 'Vrienden van Groevenbeek'

Geschreven op

Maandagmiddag 12 februari was de kick-off van de ‘Vrienden van Groevenbeek’. De netwerkclub bestaat inmiddels uit 133 leden en het aantal groeit nog steeds. Ongeveer een derde van hen, 45 leden, waren aanwezig bij de startbijeenkomst. Van Lees meer »

Verkiezingsbus bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De verkiezingsbus van Omroep Gelderland stond maandag bij Groevenbeek. In samenwerking met drie leerlingen werd een radio-uitzending over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen verzorgd. Gezamenlijk bespraken de leerlingen en hun gasten onderwerpen uit de regio en gingen... Lees meer »

Contract nieuwbouw ondertekend

Geschreven op

Mede dankzij subsidie van de gemeente kan Groevenbeek in Ermelo het schoolgebouw uitbreiden met twee nieuwe afdelingen. Bij de sector tvwo/atheneum/havo komt naast de grote aula een nieuw gebouwdeel met drie lokalen en een ruim leerplein, waar leerlingen individueel of in... Lees meer »