VMBO Putten

Beursvloer Putten

Geschreven op

Op donderdag 17 maart is in Groevenbeek Putten de beursvloer gehouden. Helaas moest door corona de beursvloer tot twee keer toe op het laatste moment worden afgeblazen, maar nu kon het dan toch eindelijk doorgaan. Lees meer »

Dansdag leerjaar 2

Geschreven op

Tijdens de activiteitenweek was er dit jaar weer de 'Dansdag’. De tweedejaars leerlingen van Groevenbeek Putten mochten onder leiding van ‘Pierrot Dans’ een theatrale dansen inoefenen en uitvoeren. Iedere klas kreeg slechts één middag de tijd om een bepaalde dans in te oe... Lees meer »

Inzamelingsactie Oekraïne

Geschreven op

Ook op Groevenbeek Putten houden we een inzamelingsactie voor de mensen in Oekraïne. De stichting Global Aid Network gaat het vervoer naar Oekraïne regelen, waar zij in samenwerking met de Stichting Charis, ons voormalige Goede Doel, de spullen op de juiste plekken zullen... Lees meer »

Bezoek Bodyworlds Amsterdam

Geschreven op

Maandag 7 maart zijn we met leerjaar 3 van Groevenbeek Putten naar Amsterdam gegaan om Bodyworlds te bezoeken. Bodyworlds bevat 200 anatomische exemplaren van menselijke lichamen. Ze laten zien hoe onze organen werken en wat het effect is van veel voorkomende ziekten en g... Lees meer »