VMBO Putten

Bezoek Jeugdjournaal

Geschreven op

Op maandag 26 november was het zover......het heuse Jeugdjournaal bracht een bezoek aan Groevenbeek Putten. In het kader van het project e-VOlve werden er opnames gemaakt binnen en buiten de school. E-VOlve is een doorstromingsprogramma tussen de basisscholen en het voort... Lees meer »

Leef je uit op de sportdag

Geschreven op

Op woensdag 21 november waren alle leerlingen van Groevenbeek Putten weer fanatiek aan het sporten op de jaarlijkse binnensportdag. In de PutterEng heeft de bovenbouw fanatiek gesport. De leerlingen moesten strijden in twee poules. Lees meer »

Oriënteren op de Techniekacademie

Geschreven op

Op woensdag 14 november zijn de leerlingen van D&P klas 4 naar de Techniekacademie geweest. Het is belangrijk voor hen om te zien welke mogelijkheden er in het VMBO zijn. Daarbij liggen er momenteel grote kansen bij techniek. De leerlingen hebben hier 4 workshops gevolgd: Lees meer »

Ecoraad in gesprek met de gemeente Ermelo

Geschreven op

Zes leerlingen van Atheneum Havo en VMBO hebben gebruik gemaakt van in het inspreekuur bij de gemeente. Ze hebben hun ambities om van Groevenbeek en Ermelo een duurzame leefomgeving te maken gedeeld. Ze hebben aan de raadsleden en wethouders uitgelegd wat zij al doen op G... Lees meer »