VMBO Putten

Laptops onderweg naar Congo

Geschreven op

Woensdagmiddag 7 maart kwam een delegatie van de ‘Stichting Vrienden van Mikondo’ naar Groevenbeek om laptops in ontvangst te nemen. Groevenbeek maakt veel gebruik van digitale leermiddelen zoals laptops, iPads en PC’s. De la Lees meer »

Snuffelen aan je toekomst

Geschreven op

Op woensdag 21 februari zijn alle tweedeklassers van Groevenbeek Putten met de bus naar Landstede geweest voor de zogenaamde 'snuffeldag'. Hier konden ze zich oriënteren in de verschillende sectoren. De leerlingen moesten zich voor die tijd al aanmelden voor ronde A, waar... Lees meer »

Veerpont donderdag weer in de vaart

Geschreven op

Ook woensdag 7 maart is de pont Zeewolde - Horst nog uit de vaart. Donderdag gaat de veerpont weer varen. Woensdag zet Connexxion extra bussen in op lijn 159 (Almere - Harderwijk en vv) tijdens de ochtend- en middagspits. Lees meer »

Loopbaanoriëntatie

Geschreven op

Als vmbo-school willen wij onze leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op hun vervolgstudie. Een van de instrumenten die we daarvoor gebruiken is LOB, dat staat voor loopbaanoriëntatie. Een onderdeel hiervan is dat leerlingen kennis maken met het beroepenveld waar ze mo... Lees meer »