VMBO Putten

Springend naar het museum

Geschreven op

De leerlingen die de 3e klas TL volgen op Groevenbeek Putten zijn in het kader van de kunstvakken tijdens de activiteitenweek naar Amsterdam afgereisd. Hier werd een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum en het Mocomuseum. Lees meer »

Veluwe gaat door met maatschappelijke stage

Geschreven op

Scholieren op de Veluwe blijven gewoon een maatschappelijke stage lopen, ondanks dat dat landelijk niet meer verplicht is. Zes wethouders ondertekenden daarvoor een nieuwe overeenkomst, samen met de scholen en vrijwilligersorganisaties in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunsp... Lees meer »

Leerlingen in actie tijdens NLDOET

Geschreven op

Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart was het NL-Doet, de grote landelijke vrijwilligersactie. Ook de leerlingen van Groevenbeek staken op vrijdag 9 maart de handen uit de mouwen. Coördinator mw. Roelie Bakker had voor 157 leerlingen een ruim aanbod van klussen weten te regelen. Lees meer »

Jeugdgemeenteraad 2018

Geschreven op

De klassen 3T1 en 3T2 hebben op woensdag 7 maart gedebatteerd in het gemeentehuis. Zij vormden daar de jeugdgemeenteraad. Net als het huidige gemeentebestuur bestond het college uit 3 wethouders, bestaande uit 3 leerlingen, en de burgemeester. Lees meer »