VMBO Putten

Ludieke actie rookvrije school

Geschreven op

Geen brand in de school maar hevige rook uit een 2 meter lange sigaret zorgde ervoor dat de ingang van de school voor de leerlingen lastig was te vinden. Met een ludieke actie werden de leerlingen van Groevenbeek dinsdag 27 maart ontvangen. Lees meer »

Vrijwilligers de Zonnebloem in het zonnetje gezet

Geschreven op

Wat hebben we een leuke middag gehad! De vrijwilligers van Stichting De Zonnebloem zijn door onze leerlingen van klas vier van de afdeling Zorg & Welzijn in de watten gelegd. In de ochtend heeft klas 4B2 de lunch voorbereid. Lees meer »

Verdacht van mishandeling, bedreiging en belediging….!

Geschreven op

Na een ‘hechtenis’ van 364 dagen, sta je dan weer voor de rechter bij de ‘meervoudige kamer’ in Arnhem. Jij hebt het recht om te zwijgen en maakt daar dan ook veelvuldig gebruik van, door op alle vragen te antwoorden: ‘zwijgrecht’. Hoe de rech Lees meer »

Op de lange latten.

Geschreven op

Dinsdag 13 maart was het weer zover: de wintersportdag voor alle tweede klassen uit Putten. De leerlingen konden ervoor kiezen om te gaan schaatsen en zwemmen in Deventer of om te gaan skiën in Landgraaf. Zo ging er een bus naar de ijsbaan in Deventer waar de leerlingen l... Lees meer »