VMBO Putten

Sportdag in Putten

Geschreven op

De buitensportdag van 2018 is weer een geslaagde dag geweest. Het was erg warm, maar ondanks het warme weer zaten de leerlingen vol energie. De leerlingen hebben fanatiek en sportief gesport. De dag liep gesmeerd tot het in de verte begon te rommelen. Lees meer »

Groevenbeek in actie bij halve marathon

Geschreven op

Zaterdag 2 juni werd voor het 8e jaar de Halve Marathon van Ermelo georganiseerd. Er kon worden gekozen uit de 5, 10 en 21,1 km. Onder de 900 deelnemers was Groevenbeek dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd met 2 teams, 20 docenten en 30 leerlingen. Lees meer »

Betrokken sfeer bij Maatschappelijk Beraad

Geschreven op

De Raad van Toezicht, bestuur en directie van het Christelijk College Groevenbeek hebben op dinsdag 22 mei 2018 een maatschappelijk beraad gehouden met vertegenwoordigers van politieke partijen, maatschappelijke instellingen, basisonderwijs, kerken, sportverenigingen en b... Lees meer »

Groevenbeek 10 Junior Docenten rijker

Geschreven op

Daan, Luna, Jip, Yinli, Elise, Emma, Bjorn, Noelle, Jade en Marit hebben op 22 mei uit handen van mevrouw Blom en mevrouw Ruizendaal het certificaat Junior Docent ontvangen. In de opleiding tot Junior Docent zijn zij getraind in coachende vaardigheden, het werken met stap... Lees meer »