VMBO Putten

Inwisselen beursdeal

Geschreven op

Tijdens de beursvloer van afgelopen november is er een deal gesloten tussen de stichting de Zonnebloem en de afdeling van Zorg en Welzijn (Groevenbeek Putten.) Op donderdag 13 november was het tijd om deze deal in te wisselen. Lees meer »

Groevenbeek heeft 2e partnerschool in China

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds kort een tweede partnerschool in China. De nieuwe partnerschool staat in Chongqing, met 30 miljoen inwoners de 3e grootste stad van China. Maandag 2 december bezocht een delegatie van de school Groevenbeek. Lees meer »

Techniek is booming

Geschreven op

Op woensdag 20 november is er een carroussel voor de leerlingen uit klas 4 van D&P uit Putten geweest. De leerlingen konden zich inschrijven voor horeca, fotografie en de techniekacademie. De aantallen waren mooi verdeeld en het is een geslaagde dag geworden. Lees meer »

Reanimeren moet je vroeg leren

Geschreven op

Wat doe je als iemand letterlijk omvalt en een hartstilstand blijkt te hebben? Wat als dit thuis of op straat gebeurt? Dan ga je reanimeren, maar hoe doe je dat? Per week zijn worden ongeveer 300 reanimaties uitgevoerd in Nederland. 80% daarvan vindt thuis plaats. Lees meer »