VMBO Putten

Groevenbeek viert Chinees Nieuwjaar

Geschreven op

Op Groevenbeek werd deze week het Chinees Nieuwjaar gevierd. Aan het begin van de avond werd er eerst stilgestaan bij de zorgelijke situatie in China. Door het coronavirus kunnen honderden miljoenen Chinezen niet naar hun familie afreizen om daar het nieuwjaar te vieren. Lees meer »

Stralen op het gala van klas 1&2

Geschreven op

Donderdag 16 januari was het weer zover; het gala voor leerjaar 1 en 2. Iedereen zag er prachtig uit en werd met mooie auto’s en andere vervoersmiddelen naar school gebracht. Dj Sten Kluts zorgde voor de muziek en maakte er een goed feestje van. A Lees meer »

Feest bij het Vakcollege

Geschreven op

Zoveel culturen zoveel feesten! Overal op de wereld worden er feesten gevierd, grote en kleine feesten. Omdat de samenleving altijd veranderd, veranderen ook onze feesten. Feesten komen en feesten gaan, de een viert dit feest, de ander dat. Hoe dan ook: Lees meer »

6-10 jan.: Bussen i.p.v. veerpont

Geschreven op

De veerpont Zeewolde - Horst Ermelo is de komende 3 weken uit de vaart i.v.m. groot onderhoud. Dit betekent dat de leerlingen uit Zeewolde in de eerste schoolweek van 2020 helaas geen gebruik kunnen maken van de veerpont. Groevenbeek heeft daarom besloten van maandag 6 jan. Lees meer »