VMBO Putten

Een applaus van en voor mw. Hong Chen

Geschreven op

Woensdag 29 mei hebben 35 leerlingen het Chinees diploma HSK ontvangen. De leerlingen hebben enkele weken terug examen gedaan voor HSK 1, 2 of 3. Onder hen waren ook 5 leerlingen van het vmbo. Een uitstekende prestatie van deze leerlingen. Lees meer »

Groevenbeek Putten schenkt ruim 1.900 euro aan Lwengo Kids Foundation

Geschreven op

Onlangs hield Groevenbeek Putten een actieweek. Tijdens deze week vonden allerlei activiteiten plaats, waaronder een sponsorloop. Op dinsdag 21 mei werd de opbrengst van deze activiteiten overhandigd aan Andrew, contactpersoon in Uganda en Pieter Streefkerk, voorzitter va... Lees meer »

Achter de schermen kijken op de horecadag

Geschreven op

Op dinsdag 21 mei was de landelijke Horecadag. Op deze dag konden mensen achter de schermen kijken bij verschillende restaurants en horecagelegenheden om kennis te maken met de Horeca en dit werkveld. Vanuit Groevenbeek wilden wij leerlingen ook in contact brengen met dez... Lees meer »

Inschrijven voor de maatschappelijke stage

Geschreven op

Vrijdag 24 mei was er een door Groevenbeek georganiseerde MAS-markt. MAS staat voor Maatschappelijk Stage, een project waarbij leerlingen in hun vrije tijd vrijwilligerswerk gaan doen bij maatschappelijke instellingen of organsiaties. De coördinator van de MAS, mw. Lees meer »