VMBO Putten

Here comes the BOOM!

Geschreven op

Kickboksen, squash of toch een clinic schieten? Tussen deze en nog veel andere sporten kunnen de derdeklassers van Groevenbeek Putten deze week kiezen bij het vakonderdeel Sportoriëntatie. Een sport doen die je nog nooit hebt gedaan bij een locale sportvereniging. Lees meer »

Eerste leerlingen geslaagd voor Chinees

Geschreven op

Op Groevenbeek kunnen de leerlingen sinds vorig schooljaar het vak Chinees kiezen. Onlangs hebben de eerste 3 leerlingen het HSK 1 examen afgelegd. Merel van Meerveld, Paula Brusse, Yara van Donkersgoed zijn met hoge scores glansrijk geslaagd voor dit internationaal erken... Lees meer »

De gezonde schoolkantine

Geschreven op

Maandag 23 oktober is de ‘gezonde schoolkantine’ in Putten feestelijk gestart. De leerlingen werden verrast met een gratis smoothie of 50% korting op een broodje. Ook was er een ‘goalkicker’ en werd er enthousiast meegedanst met ‘Justdance’. De verkoop Lees meer »

Groevenbeek Putten op Ossenmarkt

Geschreven op

Groevenbeek Putten was ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Ossenmarkt. Met de ondertussen bekende stand tegenover de Heerdt lieten de leerlingen en personeel zien waar Groevenbeek Putten voor staat: Uitdagend & Dichtbij. Lees meer »