VMBO Putten

Veel aanbod maatschappelijke stage

Geschreven op

Vrijdag 10 juni werd voor de 13e keer de MAS informatiemarkt georganiseerd. Er waren 22 organisaties in de aula van het vmbo verzameld. Er was een grote verscheidenheid in aanbod. Sportverenigingen, 's Heerenloo, Bartimeüs, de VVV, natuurorganisaties etc. Lees meer »

Hoera, geslaagd!

Geschreven op

Donderdagmiddag 9 juni was het feest op Groevenbeek. De uitslagen van de examens waren bekend en alle geslaagden kwamen naar school om hun cijferlijst in ontvangst te nemen, elkaar te feliciteren en te genieten van een heerlijke ijsco. De opluchting was groot. Lees meer »

Fantastische opbrengst goeddoelacties

Geschreven op

Wat zijn er veel acties gevoerd de afgelopen tijd, te veel bijna om op te noemen. Allemaal voor de kinderen van de Lwengo Kids Foundation. Er zijn gesponsorde activiteiten geweest waaronder een wandeling van de pont van Zeewolde naar Groevenbeek. Lees meer »

Sportdag leerjaar 3 vmbo Groevenbeek Putten

Geschreven op

Dinsdagmorgen 31 mei waren de leerlingen van leerjaar 3 van Groevenbeek Putten aan de beurt. Zij konden zich uitleven tijdens de sportdag die werd gehouden op het kunstgrasveld bij sporthal ‘De Meeuwen’. Er waren zes spellen/ uitgezet: - s Lees meer »