VMBO Putten

Herzlich willkommen Deutsche Studenten

Geschreven op

"Zo nu kunnen we gewoon weer Nederlands praten!" Nee, het valt niet mee om een paar dagen in de Engelse taal en soms in het Duits te moeten communiceren. Nadat wij in het voorjaar in Ahaus en Rosendahl waren geweest, kwamen alle Duitse leerlingen nu bij ons op school in P... Lees meer »

Emma, Jens en Daniël winnen Intersport prijs

Geschreven op

Intersport Ermelo stelde voor de Halve Marathon Ermelo een prijs beschikbaar voor de snelste Groevenbeek leerling op de 5 en 10 kilometer. De leerlingen ontvingen hun prijs in de winkel van Wim Meijers. Emma Posthouwer (12) uit Putten won de Onderweegs & de Groot 5 kilome... Lees meer »

Dorstig weer tijdens halve marathon

Geschreven op

Zaterdag werd voor de negende keer de Halve Marathon van Ermelo georganiseerd. Ook Groevenbeek was van de partij met 35 leerlingen en 14 medewerkers. Er kon worden deelgenomen aan de de 5, de 10 en de 21,1 km. Lees meer »

Op naar de finale wiskundewedstrijd

Geschreven op

Donderdag 19 maart vond de kangoeroe wiskundewedstrijd plaats. Een heel aantal leerlingen uit Putten heeft hieraan meegedaan en zijn ook in de prijzen gevallen. Eén leerling had wel een hele bijzondere prestatie neergezet. Lees meer »