VMBO Putten

Contract nieuwbouw ondertekend

Geschreven op

Mede dankzij subsidie van de gemeente kan Groevenbeek in Ermelo het schoolgebouw uitbreiden met twee nieuwe afdelingen. Bij de sector tvwo/atheneum/havo komt naast de grote aula een nieuw gebouwdeel met drie lokalen en een ruim leerplein, waar leerlingen individueel of in... Lees meer »

Kennismaken met de Chinese keuken

Geschreven op

Vrijdagmiddag hebben de brugklasleerlingen van ath./havo die onlangs zijn begonnen met de lessen Chinees kennisgemaakt met de Chinese keuken. Onder leiding van docent mw. Hong Chen werden heerlijke originele Chinese hapjes gemaakt. Lees meer »

And the winner is..........

Geschreven op

Tijdens het Open Huis presenteerde het Vakcollege zich op zijn eigen wijze: veel variatie en diverse creatieve activiteiten gekoppeld aan denkopdrachten! Elke bezoeker doorliep die activiteiten en kon zo Vakcollege-gerelateerde woorden verdienen. Lees meer »

'Wat je aandacht geeft groeit'

Geschreven op

Als school willen we leerlingen bewustmaken van de noodzaak om goed te zorgen voor de aarde. Als school willen we zelf ook het goede voorbeeld geven in hoe we de school beheren en organiseren. Om dit streven een impuls te geven is er een middag gewerkt, gepraat en nagedac... Lees meer »