VMBO Putten

Wees een topper, koop een dopper!

Geschreven op

Vanaf 15 november gaat de dopper-actie op Groevenbeek van start. De leerlingen van de eerste klassen kunnen op de drie locaties van onze school doppers met het unieke actielogo van Groevenbeek kopen, voor het voordelige bedrag van 5 euro. Lees meer »

Here comes the BOOM!

Geschreven op

Kickboksen, squash of toch een clinic schieten? Tussen deze en nog veel andere sporten kunnen de derdeklassers van Groevenbeek Putten deze week kiezen bij het vakonderdeel Sportoriëntatie. Een sport doen die je nog nooit hebt gedaan bij een locale sportvereniging. Lees meer »

Eerste leerlingen geslaagd voor Chinees

Geschreven op

Op Groevenbeek kunnen de leerlingen sinds vorig schooljaar het vak Chinees kiezen. Onlangs hebben de eerste 3 leerlingen het HSK 1 examen afgelegd. Merel van Meerveld, Paula Brusse, Yara van Donkersgoed zijn met hoge scores glansrijk geslaagd voor dit internationaal erken... Lees meer »

De gezonde schoolkantine

Geschreven op

Maandag 23 oktober is de ‘gezonde schoolkantine’ in Putten feestelijk gestart. De leerlingen werden verrast met een gratis smoothie of 50% korting op een broodje. Ook was er een ‘goalkicker’ en werd er enthousiast meegedanst met ‘Justdance’. De verkoop Lees meer »