Samenwerking Welzijn Putten - Groevenbeek Putten

Geschreven op

 

Bij Welzijn Putten zijn 170 mensen actief als vrijwilliger. Deze mensen zetten zich belangeloos in voor de inwoners van Putten. Zo worden er maaltijden rondgebracht en mensen thuis bezocht, maar ook wordt er geholpen bij het doen van de boodschappen of wordt er gereden met de bus.

Ieder jaar worden deze vrijwilligers met de kerst extra verrast.

Dit jaar bestaat het kerstpakket uit een uniek houten object wat gemaakt is door ‘De Werkplaats’ in Putten, iets lekkers van ‘de Ontmoeting’ uit Ermelo en een heerlijke fles wijn van de ‘Mitra’.
Maar hoe pak je 190 pakketten nu handig in…?

De docenten van Dienstverlening en Producten (D&P) Groevenbeek Putten kwamen met de oplossing! We vragen de leerlingen van 3B/K om te helpen met inpakken.
Zo ontstond er een geweldige en soepele samenwerking tussen leerlingen, docenten, (bus)vrijwilligers en medewerkers van Welzijn Putten.
Onder het genot van kerstmuziek en wat lekkers werden het folie en de linten op maat geknipt, werden de scharen en het plakband doorgegeven en werd alles heel netjes en feestelijk ingepakt.

De leerlingen van 3B/K en docenten van D&P werden door Monique Steunenberg, namens Welzijn Putten, hartelijk bedankt voor de geweldige samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht