Jumbo Fitclass Challenge

 

1K1 en 2T2 winnen de eerste Jumbo Fitclass Challenge!

Op vrijdag 15 maart j.l. vond de eerste editie van de Jumbo Fitclass Challenge plaats op Groevenbeek Putten. Deze Challenge is een wedstrijd tussen een aantal eerste en een aantal tweede klassen. Deze klassen strijden om de titel “fitste klas van Groevenbeek Putten”. De Challenge bestond uit vier onderdelen, namelijk een fitheidstest, een kennisquiz, een keukenactiviteit (bereiden van een gezonde lunch en gezonde tussendoortjes) en de Daily Mile (een wandeling van een mijl). 

De kennisquiz ging over vitamines, gezond eten, energydrink, hoeveel suiker in allerlei producten aanwezig is en werd door JongPutten en J.O.G.G. (Jongeren op gezond gewicht) aangeboden.De fitheidstest was een activiteit waarin de klassen gedurende 20 minuten zoveel mogelijk kilometers af moesten leggen op 4 roeiapparaten, 4 hometrainers en 4 loopbanden. De klas met de meeste kilometers wint.

Alle klassen waren tot over hun oren gemotiveerd om de grote beker in de wacht te slepen. Het was erg leuk om te zien hoe fanatiek de klassen met elkaar de strijd aangingen en werkelijk alles uit de kast haalden om de titel “fitste klas” in de wacht te slepen!

Bij klas 1 was de winnaar:1K1
Bij klas 2 was de winnaar: 2T2

De welverdiende bekers werden door wethouder Priem uitgereikt, onder toeziend oog van een vertegenwoordiging van Jumbo Putten, de sponsor van deze dag. Ook de lunch werd door Jumbo Putten aangeboden, waarvoor dank!

We kunnen terugkijken op een geslaagde en fantastische dag, georganiseerd in samenwerking met Jumbo Putten en JongPutten. 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht