Introductieweek nieuwe leerlingen eerste klas

 

Op maandag, de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar van Groevenbeek Putten, vond er een hernieuwde kennismaking plaats met klasgenoten en mentor. Voor de zomervakantie hadden klas en mentor elkaar al een keer op een woensdagmiddag ontmoet, maar nu was het schooljaar dan echt begonnen. Blikken van herkenning, ogen vol vraagtekens, tassen vol met les- en werkboeken en een school vol nieuwe leerlingen… Het was allemaal te zien op Groevenbeek Putten.

 

Op dinsdag kwamen de leerlingen vol van nieuwsgierigheid de school binnen lopen om even later vol trots het schoolgebouw weer te verlaten, omdat ze in het bezit van een nieuwe iPad waren.

 

Op woensdag, donderdag en vrijdag gingen de leerlingen van het eerste jaar op introductiekamp. Zoals het woord introductiekamp al zegt, stond dit kamp in het teken van kennismaking: kennismaken met de mentor, met enkele van de lesgevende docenten, met klasgenoten en met verscheidene jaargenoten.

Naast kennismaking staan de kampdagen ook in het teken van groepvorming.

De leerlingen van bbl en kbl hebben zich vermaakt aan de Kleine Voordijk in Putten, terwijl de leerlingen van de tl genoten in en rond het kamphuis Fijnoord in Ermelo.

 

In tegenstelling tot vorig schooljaar konden en mochten de groepen leerlingen nu weer overnachten. Wat een feest! Ook het mooie weer werkte enorm mee om er een geslaagd kamp van te maken.

 

 

Naar het overzicht