Geslaagde beursvloer in Putten

 

Op dinsdag 5 november is op Groevenbeek, locatie Putten de beursvloer gehouden.Na een periode van voorbereiden hadden uiteindelijk 21 bedrijven en organisaties zich ingeschreven. Het was de bedoeling om een deal te sluiten met gesloten beurs. Vol enthousiasme kwam een ieder naar deze avond toe. De meeste waren in afwachting welke deals er gesloten zouden worden. Om 19.00 uur opende burgemeester Lambooij van de gemeente Putten deze avond. Hij sprak zijn waardering uit dat deze avond werd gehouden en tevens het belang hiervan. Daarna kwamen de eerste deal al vrij snel tot stand en deze moesten bekend gemaakt worden bij de notaris. Mevr. Jacqueline Beumer was druk en de rij nam toe. Ondertussen was de presentator van deze avond, Bram Koopman, goed bezig om de sfeer erin te houden. Maar ook werden mensen geïnterviewd wat zij van deze avond vonden en welke deals zij gesloten hadden.

Ondertussen werden de gasten door leerlingen van Groevenbeek voorzien van een drankje en een hapje. Deze (heerlijke) hapjes hadden zij zelf in de middag gemaakt onder leiding van een kok van de Huifkar uit Putten. Henk van Emous (Huifkar) had deze deal gesloten met Bart Mostert (organisatie beursvloer vanuit Groevenbeek). De huifkar had de hapjes en de kok beschikbaar gesteld en samen met de leerlingen zijn ze hiermee bezig geweest. Als tegenprestatie gaan de leerlingen een dagdeel naar de Huifkar meedraaien in de keuken en het restaurant. Zo kwam de eerste deal tot stand.

Het was een daverend succes en na ruim een uur was er voor meer dan € 30.000 aan deals gesloten.We zien terug op een succesvolle en geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Het was prachtig om te zien, hoe bedrijven en instellingen elkaar vonden en zo veel voor elkaar konden betekenen.

Hieronder ziet u ook enkele reacties van de personen die aanwezig waren:

* 'Ik vond het ook een super positieve avond. Een resultaat waar we trots op mogen zijn. Top locaties, super studenten, top catering, goed georganiseerd, goed gastheerschap.

* 'Heel veel argumenten voor ons om door te gaan en voor andere bedrijven en instellingen om mee te doen.'

* 'Het was een fantastische avond!

*  'Was super, goede sfeer, veel deals en professioneel en de leerlingen zou je allemaal zo in dienstnemen.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht