Eerste JUMBO fitclass challenge op 15 maart a.s.

 

De JUMBO Fitclass Challenge is een fantastisch eendaags evenement waarbij een aantal eerste (1K1, 1T1, 1T2) en tweede (2K1, 2T1, 2T2) klassen van Groevenbeek Putten op diverse onderdelen met elkaar de strijd aangaan.Het wordt een strijd op mentaal, op kennis en op fysiek vlak! In 20 minuten moet elke klas zoveel mogelijk kilometers afleggen op 4 loopbanden, 4 roeiapparaten en op 4 hometrainers. De klas met de meeste kilometers is de winnaar.

 

Naast sportief presteren krijgen de leerlingen een gezonde lunch aangeboden die ze zelf moeten samenstellen. Ook gaan de leerlingen aan de slag met een kennisquiz op het vlak van gezonde voeding en maken ze gezonde tussendoortjes. Zodoende worden de leerlingen meer bewust dat gezonde voeding grote effecten heeft en dat gezonde voeding ook heel lekker kan zijn.

 

Deze JUMBO Fitclass Challenge wordt in samenwerking met Jumbo en JongPutten georganiseerd en de winnende klas van de eerste en de tweede klassen krijgen een beker uitgereikt door Wethouder Priem!

 

Welke klas zal winnen op 15 maart a.s. en mag zich een jaar lang de fitste en gezondste klas noemen?

 

 

Naar het overzicht