Allereerste beursvloer Putten

 

Allereerste beursvloer Putten

Putten organiseert dit jaar de állereerste ‘Beursvloer Putten’. Doel van de Beursvloer is dat lokale bedrijven, sportclubs, overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten en in een laagdrempelige én dynamische sfeer matches maken. Waardevolle matches, goede matches, verrassende matches ….En deze matches kosten helemaal niets! Het principe is namelijk om deals te sluiten mét volledig gesloten beurs.

 

Hoe werkt een Beursvloer?

Op 14 oktober is er een workshop in Stroud voor verenigingen/stichtingen EN bedrijven. De inloop is om 17:30 uur. Soep met broodjes staan dan klaar en om 18:00 uur start de workhop tot 19:30 uur. De workshop wordt verzorgd door Ynco de Jongh. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via http://beursvloerputten.nl/aanmelden/ Deelname aan de workshop kost niets!

 

Welkom op de Beursvloer op dinsdag 5 november 2019, aanvang 19:00 uur. De locatie is Christelijk College Groevenbeek in Putten

Wil je ook een sta-tafel op de Beursvloer om een deal te maken met gesloten beurs met een vereniging of stichting in de gemeente Putten? Meld je dan nu aan via www.beursvloerputten.nl/aanmelden. Deelname is gratis.

 

Voor bedrijven

Een unieke kans! Wil jouw bedrijf ook meer betekenen voor verenigingen en stichtingen in de gemeente Putten?

Handelen met gesloten beurs. Jouw bedrijf is betrokken bij de Puttense samenleving en wil daar graag (nog meer) uitdrukking aan geven. De Puttense Beursvloer kan je hierbij ondersteunen. Jouw aanbod kan bestaan uit inzet, goederen, kennis of middelen. Deelname aan de Beursvloer is geheel gratis.

 

Voor maatschappelijke organisaties verenigingen/stichtingen:
Ben je op zoek naar bestuurlijke ervaring? Zoek je ‘handen’, kennis of middelen om een klus uit te voeren? De beursvloer is de plek om jouw vragen te stellen. Geen contract, maar wel contact. Handelen met gesloten beurs. Je komt iets halen maar levert ook een tegenprestatie. Dat is waar het om draait bij de beursvloer.

 

 

Naar het overzicht