Afsluiting Techniek (vrijdagmiddagactiviteiten)

Geschreven op

 

Ondanks de lockdown hebben wij de vrijdagmiddagactiviteiten op Groevenbeek Putten weer snel weten op te pakken. We zien dat het ontmoeten van elkaar juist in deze tijd van groot belang is. De gezelligheid van samen iets leuks doen of samen iets maken doet de leerlingen goed. Vanwege de lockdown hebben we besloten om de activiteiten langer te laten duren dan op voorhand was gepland.

Zoals u zich waarschijnlijk wel voor kunt stellen, hadden de leerlingen weer zin om samen iets lekkers te maken bij ‘Bakken’, heerlijk creatief bezig te zijn tijdens ‘Kunstuur’, fanatiek te sporten bij ‘TalentSport’, te programmeren/ te ontspannen bij ‘MindStorm’ en ‘Minecraft’ of lekker aan de slag te gaan bij ‘Techniek’


Bij techniek zijn er ook dit jaar weer mooie dingen gemaakt, zoals: een poulebiljart, een voetbalspel, luidsprekerboxen voor de mobiel en nog veel meer leuke en mooie dingen.

Ook was er een groep leerlingen aan het werk met een gezamenlijk project. Samen met techniekdocent meneer Foppen hebben zij een ‘echte keuken’ gemaakt. Daarbij zijn ze de bijbehorende accessoires niet vergeten. Zo zijn er door de leerlingen ook hapjesplanken, broodplanken, dienbladen en flessenopeners gemaakt.

Het samen werken aan één en hetzelfde project schept verbinding en zorgt voor gezelligheid. Helemaal als de keuken ook nog eens wordt uitgeprobeerd!

We bedanken de leerlingen voor hun leuke, gezellige en actieve deelname/ betrokkenheid en natuurlijk ook de enthousiaste docenten die de leuke activiteiten hebben bedacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht