VMBO Putten

De jeugd praat mee

Geschreven op

Leerlingen uit de 3e klas TLPlus hebben afgelopen woensdag 10 april mee mogen denken als jeugdgemeenteraad met de wethouders en burgemeesters van Putten. Alle taken waren goed verdeeld en er was ook een persgroep gerealiseerd. Lees meer »

Jumbo Fitclass Challenge

Geschreven op

1K1 en 2T2 winnen de eerste Jumbo Fitclass Challenge! Op vrijdag 15 maart j.l. vond de eerste editie van de Jumbo Fitclass Challenge plaats op Groevenbeek Putten. Deze Challenge is een wedstrijd tussen een aantal eerste en een aantal tweede klassen. Lees meer »

Wintersportdag

Geschreven op

Afgelopen dinsdag 12 maart 2019 was er weer tijd voor de jaarlijkse wintersportdag. Met ongeveer 100 leerlingen van de tweede klassen uit Putten is afgelopen week de jaarlijkse wintersportdag gehouden. 80 leerlingen bonden de latten onder de schoenen en 20 leerlingen koze... Lees meer »

Lente op Groevenbeek

Geschreven op

Ook op Groevenbeek is de lente zichtbaar en tastbaar geworden. Bij de afdeling Groen is afgelopen week een lammetje geboren. De nieuwe aanwinst heeft over aandacht niet te klagen. De leerlingen van de afdeling Groen verzorgen en vertroetelen haar maar al te graag. Lees meer »