VMBO Putten

Reanimeren moet je vroeg leren

Geschreven op

Wat doe je als iemand letterlijk omvalt en een hartstilstand blijkt te hebben? Wat als dit thuis of op straat gebeurt? Dan ga je reanimeren, maar hoe doe je dat? Per week zijn worden ongeveer 300 reanimaties uitgevoerd in Nederland. 80% daarvan vindt thuis plaats. Lees meer »

Geslaagde beursvloer in Putten

Geschreven op

Op dinsdag 5 november is op Groevenbeek, locatie Putten de beursvloer gehouden.Na een periode van voorbereiden hadden uiteindelijk 21 bedrijven en organisaties zich ingeschreven. Het was de bedoeling om een deal te sluiten met gesloten beurs. Lees meer »

Op kunstexpeditie in Deventer

Geschreven op

Op woensdag 30 oktober bezocht de examenklas Kunstvakken uit Putten het kunstzinnige Havenkwartier in Deventer. Ze bezochten de tentoonstelling "instruments make play" en kregen een rondleiding door het industriële gebied met allerlei winkels, restaurants en ateliers. Lees meer »

Groevenbeek doet niet mee aan staking

Geschreven op

De schoolleiding van Groevenbeek heeft besloten niet mee te doen aan de landelijke staking op woensdag 6 november. Docenten kunnen wel op persoonlijke titel mee doen aan de staking. Zij hebben dit afgestemd met de schoolleiding. Lees meer »