VMBO Putten

Mondkapje verplicht vanaf maandag 26 okt.

Geschreven op

De regering heeft aan scholen de opdracht gegeven om het dragen van mondkapjes te verplichten. Met ingang van maandag 26 oktober zijn daarom alle leerlingen en medewerkers verplicht om in de gangen en in de aula’s een mondkapje te dragen. D Lees meer »

Muurkrant oktober '44

Geschreven op

De leerlingen van Groevenbeek Putten (2Basis en 2Kader) hebben tijdens vakcollege stilgestaan bij de razzia van Putten. Zij kregen de opdracht om de razzia weer te geven in de vorm van een muurkrant. Dit jaar was het 76 jaar geleden dat op 1 en 2 oktober 1944 in Putten de... Lees meer »

De razzia in Putten

Geschreven op

Woensdag 14 oktober hebben de klassen 2TLplus tijdens de TLplus uren een uitleg gehad over de gebeurtenissen tijdens en na de razzia van Putten. Ieder jaar nodigen we als school Evert de Graaf uit. Hij is de expert op het gebied van de razzia van Putten. Lees meer »

Rebecca wint ontwerpwedstrijd mondkapje

Geschreven op

Rebecca Mulder uit klas V12 heeft de ontwerpwedstrijd van het Groevenbeek mondkapje gewonnen. Uit de ruim 150 inzendingen heeft de jury uiteindelijk haar ontwerp gekozen. De leden van de jury vinden het eigentijds en de kleuren uit de huisstijl van Groevenbeek komen hier... Lees meer »