VMBO Putten

Diplomering examenkandidaten Groevenbeek Putten

Geschreven op

Voor enkele leerlingen was het tot en met afgelopen week nog heel spannend, maar uiteindelijk konden we alle examenkandidaten feliciteren. Alle leerlingen van het vierde leerjaar van Groevenbeek Putten zijn namelijk geslaagd voor hun eindexamen. Lees meer »

Buitenproject 'Natuur dichtbij' TLPlus Groevenbeek Putten

Geschreven op

De jaarlijkse afsluiter van het TLPlus schooljaar is de buitendag. Zo zijn we ook dit jaar met de leerlingen naar de 'Veldhoef’ gefietst voor het buitenproject 'Natuur dichtbij'. 'Veldhoef' is een historische boerderij, dat gelegen is in een prachtig natuurgebied. D Lees meer »

'Zand tussen de tenen' in Stroud

Geschreven op

Bekend maakt bemind Afgelopen week hebben de leerlingen van de onderbouw de bijzondere voorstelling Zand tussen de tenen bezocht in theater Stroud. Nadat een actrice de leerlingen meenam in een denkbeeldig verhaal over de vlucht uit haar thuisland, verscheen een medewerke... Lees meer »

Eerste uitslagen examens bekend

Geschreven op

Vandaag, donderdag 10 juni, zijn de eerste uitslagen van de examens bekendgemaakt. De leerlingen van het vwo, havo en TL kregen in de loop van de dag van hun mentor te horen of ze geslaagd zijn. De leerlingen van de beroepsgerichte leerwegen (KBL-BBL) moeten nog een weekj... Lees meer »