VMBO Putten

Yes, het diploma is binnen

Geschreven op

De leerlingen die geslaagd zijn voor hun eindexamen ontvangen in deze laatste schoolweken hun welverdiende diploma. We wensen iedereen een mooie en succesvolle doorstart in hun vervolgopleiding. Maar, eerst lekker gaan genieten van een heerlijke zomervakantie. Lees meer »

€ 1250,- voor Save the Children

Geschreven op

De afgelopen weken hebben leerlingen en medewerkers via de ICT-afdeling tweedehands hardware kunnen kopen. Het ging om PC's, beamers, camera's etc. De opbrengst van deze verkoop was € 1250,- en komt ten goede aan de Stichting Save the Children, een organisatie die zich we... Lees meer »

Een resultaat om trots op te zijn

Geschreven op

De herkansingen zijn over het algemeen goed verlopen. De definitieve uitslag van de examens is daardoor in enkele afdelingen zelfs hoger dan verwacht. In 6 van de 8 afdelingen is het uiteindelijke resultaat hoger dan het (verwachte) landelijk gemiddelde. Lees meer »

Ontvangst nieuwe 'bruggers' en ouders

Geschreven op

Deze week worden de nieuwe brugklasleerlingen op Groevenbeek ontvangen. Ze maken dan kennis met hun klasgenoten en mentor en ontvangen de eerste informatie over de start op Groevenbeek. De schoolfotograaf is er dan ook om een pasfoto te maken voor de leerlingenpas. Lees meer »