VMBO Putten

Geslaagd voor HSK Chinees

Geschreven op

Woensdag 20 juni hebben 29 leerlingen hun HSK-diploma Chinees in ontvangst mogen nemen, 14 leerlingen (3e klassen van AH) het HSK 1 en 15 leerlingen (4e klassen AH) het HSK 2. Een mooi certificaat, gebak, frisdrank en een handdruk van directielid Brouwer was de beloning v... Lees meer »

Afscheid nemen in stijl.....

Geschreven op

Een echte limousine, een brandweerwagen, op de tractor, op een kar met een heuse piano waarop live gespeeld werd, in sportauto's, met een complete touringcar, op de motor......allemaal voertuigen waarmee de vierdejaars leerlingen op het gala 2018 verschenen. Lees meer »

Sportdag in Putten

Geschreven op

De buitensportdag van 2018 is weer een geslaagde dag geweest. Het was erg warm, maar ondanks het warme weer zaten de leerlingen vol energie. De leerlingen hebben fanatiek en sportief gesport. De dag liep gesmeerd tot het in de verte begon te rommelen. Lees meer »

Groevenbeek in actie bij halve marathon

Geschreven op

Zaterdag 2 juni werd voor het 8e jaar de Halve Marathon van Ermelo georganiseerd. Er kon worden gekozen uit de 5, 10 en 21,1 km. Onder de 900 deelnemers was Groevenbeek dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd met 2 teams, 20 docenten en 30 leerlingen. Lees meer »