VMBO Putten

Samen er het beste van maken

Geschreven op

We merken dat het voor iedereen wennen is om in deze periode veel thuis te zitten en dan de online lessen te volgen. Dit geldt zowel voor de leerlingen als ook voor de docenten. Klas V13 ziet dat iedereen zijn best doet om er wat leuks van te maken. Lees meer »

Afscheid en opvolging directeur/bestuurder

Geschreven op

Sinds 1 januari 2021 heeft Groevenbeek in Ermelo en Putten een nieuwe directeur/bestuurder. Leo Duifhuizen gaat met pensioen en wordt opgevolgd door Ronald Brouwer. Leo Duifhuizen was sinds 1981 aan Groevenbeek verbonden, eerst als leraar en later als directielid. Lees meer »

Leerlingen groep 8 genieten tijdens open lesmiddag TLPlus

Geschreven op

Op woensdag 9 december was de eerste open lesmiddag van de TLPlus op Groevenbeek Putten. Nadat de leerlingen van groep 8 welkom werden geheten, gingen de leerlingen in 2 groepen uiteen. De eerste groep mocht aan de slag bij het vak biologie. Lees meer »

Aula vmbo Groevenbeek Putten in 'kerstsfeer'

Geschreven op

Afgelopen vrijdagmiddag, maar ook een deel van het begin van de avond, is de aula van vmbo Groevenbeek Putten weer in ‘kerstsfeer’ gebracht. Het is bijna een traditie geworden dat de aula door een groepje leerlingen en enkele docenten, wordt versierd. Dit Lees meer »