VMBO Putten

Nieuwbouw officieel geopend

Geschreven op

Dinsdag 15 januari is de nieuwbouw van Groevenbeek Ermelo officieel geopend. De twee jongste leerlingen van Groevenbeek, Britt Hoogerwerf en Cynthia Ottens, verrichtten de openingshandeling. Door een zwart doek te laten zakken werd een mooie print op de muur bij de vernie... Lees meer »

Feestelijk vakcollege

Geschreven op

Een van de projecten van het Vakcollege VP is het onderzoeken van onbekende wereldfeesten. De leerlingen gaan uitzoeken welke gerechten en muziek bij het betreffende feest horen. Een poosje geleden was het zover, al zeer vroeg in de ochtend gingen in diverse woningen in P... Lees meer »

Docente Deneer genomineerd voor 'Leraar van het jaar'

Geschreven op

Net voor de kerstvakantie is bekend geworden dat Lucelle Deneer, docent maatschappijleer op Groevenbeek, genomineerd is voor de titel ‘Leraar van het jaar 2018-2019’. Zij is docent maatschappijleer op de afdeling vmbo van het Groevenbeek College. De Lees meer »

Kerstviering met de zandprinses

Geschreven op

De leerlingen van Groevenbeek Putten kregen wel heel speciale kerstviering te zien. Rosa van der Vijver, de dochter van de bekende Gert van der Vijver, vertelde het kerstverhaal met haar handen. Met een speciaal verlicht raamwerk werd d.m.v zand het kerstverhaal prachtig... Lees meer »