VMBO Putten

Groevenbeek Putten met stand op de Ossenmarkt!

Geschreven op

Groevenbeek Putten was ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Ossenmarkt. Wat was dat weer een heerlijk feestje en wat genoten we van het mooie weer. Onze gezellige stand stond weer op de mooiste plek tegenover de Heerdt. Lees meer »

Bezoek aan Kamp Amersfoort

Geschreven op

Op donderdag 30 september zijn we met 57 leerlingen vanuit 2TL Groevenbeek Putten vertrokken richting kamp Amersfoort. De excursie was gekoppeld aan het vak M&M (mens en maatschappij). Dinsdag 28 oktober hebben de leerlingen al het een en ander te horen gekregen van Evert... Lees meer »

Computers en printers voor scholen in Kaapverdië

Geschreven op

Afgelopen week zijn 150 computers en 5 printers bij Groevenbeek opgehaald door de stichting Mission & Relief. Zij zorgen ervoor dat dit materiaal via het Ministerie van Onderwijs naar Kaapverdië verscheept worden. Lees meer »

Leerwerktraject Groevenbeek Putten

Geschreven op

Het leerwerktraject (LWT) is binnen Groevenbeek Putten een feit! Vorige week heeft één van onze leerlingen getekend bij een stagebedrijf en is hiermee de eerste LWT-leerling. Maar wat is eigenlijk LWT: Het leerwerktraject is een vorm van voortgezet onderwijs in Nederland... Lees meer »