VMBO Putten

Feest bij het Vakcollege

Geschreven op

Zoveel culturen zoveel feesten! Overal op de wereld worden er feesten gevierd, grote en kleine feesten. Omdat de samenleving altijd veranderd, veranderen ook onze feesten. Feesten komen en feesten gaan, de een viert dit feest, de ander dat. Hoe dan ook: Lees meer »

6-10 jan.: Bussen i.p.v. veerpont

Geschreven op

De veerpont Zeewolde - Horst Ermelo is de komende 3 weken uit de vaart i.v.m. groot onderhoud. Dit betekent dat de leerlingen uit Zeewolde in de eerste schoolweek van 2020 helaas geen gebruik kunnen maken van de veerpont. Groevenbeek heeft daarom besloten van maandag 6 jan. Lees meer »

Inwisselen beursdeal

Geschreven op

Tijdens de beursvloer van afgelopen november is er een deal gesloten tussen de stichting de Zonnebloem en de afdeling van Zorg en Welzijn (Groevenbeek Putten.) Op donderdag 13 november was het tijd om deze deal in te wisselen. Lees meer »

Groevenbeek heeft 2e partnerschool in China

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds kort een tweede partnerschool in China. De nieuwe partnerschool staat in Chongqing, met 30 miljoen inwoners de 3e grootste stad van China. Maandag 2 december bezocht een delegatie van de school Groevenbeek. Lees meer »