VMBO Putten

'Leren doen we samen' krijgt internationaal tintje

Geschreven op

Deze week bezochten de schoolleiders, leerlingbegeleiders en docenten van de middelbare scholen uit La Réunion en Huntly onze school. Dit bezoek kwam tot stand dankzij het internationale platform Erasmus+ waar Groevenbeek in participeert. Lees meer »

De examens zijn begonnen

Geschreven op

De eindexamenkandidaten zijn deze week begonnen aan het centraal eindexamen. Een spannende periode voor zowel de leerlingen, hun ouders/verzorgers als de docenten. Met name deze generatie heeft het de afgelopen jaren best zwaar gehad door alle coronamaatregel, lockdowns,... Lees meer »

Lesnacht Groevenbeek Putten voor Lwengo Kids Foundation

Geschreven op

Van dinsdag 12 op woensdag 13 april wat het lesnacht op het vmbo Groevenbeek Putten. Leerlingen hebben tijdens deze nacht verschillende workshops gevolgd. Zo konden zij meedoen met de escaperoom waar zij zoveel mogelijk boxen moesten zien te openen. Lees meer »

Talentsport sluit af met bijzondere clinic

Geschreven op

Afgelopen schooljaar hadden wij tijdens de vrijdagmiddagactiviteiten een aantal Talentsportleerlingen op Groevenbeek Putten. De groep was erg fanatiek en enthousiast in het sporten. Vrijdag 8 april hebben wij Talentsport afgesloten. Lees meer »