VMBO Putten

Project ZorgErf

Geschreven op

Elke woensdagmiddag gaat er een klein groepje leerlingen van 3KB Zorg & Welzijn Groevenbeek Putten naar ZorgErf Buiten-Land. ZorgErf ligt op een hele mooie locatie. Zo krijg je haast het gevoel van vakantie wanneer je er rond loopt. Lees meer »

Loodrecht en evenwijdig

Geschreven op

Vandaag zijn de leerlingen van 1B1 heerlijk buiten bezig geweest met het tekenen van begrippen die passen bij het begin van meetkunde. Zo waren er op de stoep al snel snijdende, evenwijdige en loodrechte lijnen te vinden. Lees meer »

Introductieweek brugklassers

Geschreven op

Op maandag, de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar, vond er op Groevenbeek Putten een hernieuwde kennismaking plaats met de brugklassers en hun mentor. Voor de zomervakantie hadden de leerlingen hun mentor elkaar namelijk al een keer op een woensdagmiddag ontmoet. Lees meer »

Diplomering Groevenbeek Putten

Geschreven op

Maandagavond 3 juli stond er, in verband met de diplomering, een lange rij leerlingen met ouders voor de hoofdingang van Groevenbeek Putten aan de Korenlaan. Via de rode loper liepen zij vervolgens Groevenbeek Putten binnen om daar te worden verwelkomd met een kopje koffi... Lees meer »