VMBO Putten

Startdag klassen 2 en 3

Geschreven op

De tweede-en derdejaars leerlingen van Groevenbeek Putten startten de eerste week met een zogenaamde startdag. Hierbij moesten zij samenwerken, elkaar helpen, enthousiasmeren en aanmoedigen. In de vorm van allerlei spelen die alleen door samenwerken tot stand konden komen... Lees meer »

Eerstejaars op kennismakingskamp

Geschreven op

Net een dag op school en dan alweer op kamp. Dat is de aankomende 3 dagen het vooruitzicht voor de nieuwe leerlingen uit Putten. Zo kunnen zij met elkaar kennis maken en ook de lesgevende docenten of mentor beter leren kennen. D.m.v. Lees meer »

Historische examenuitslag

Geschreven op

Op Groevenbeek waren de afgelopen week voor de verschillende afdelingen de diploma-uitreikingen. Meer dan 600 leerlingen ontvingen het fel begeerde diploma dat ze toegang verschaft tot een vervolgopleiding. De examenuitslag van Groevenbeek is dit jaar bijzonder goed. Lees meer »

Vierdejaars leerlingen uitgezwaaid

Geschreven op

Dinsdag 3 juli mochten de leerlingen van Groevenbeek Putten als eerste hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Groevenbeek scoorde zowel in Ermelo als in Putten erg goed en met een gemiddelde score van 98% geslaagden was er dan ook genoeg reden voor dankbaarheid. Lees meer »