VMBO Putten

Diplomering 2020, om nooit te vergeten

Geschreven op

De afgelopen week vond de diplomering plaats van de geslaagde eindexamenleerlingen. Ruim 600 kandidaten hebben na een heel bijzonder schooljaar het felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest er wel flink worden geïmproviseer... Lees meer »

Mooie nieuwe bestemming voor schoolmeubilair

Geschreven op

In de school wordt op dit moment druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift. Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal ges... Lees meer »

Campinghit

Geschreven op

De 2e klassen basis en kader in Putten zijn met Vakcollege bezig met het project ‘Campinghit’. Ze gaan op zoek naar een geschikte camping en plannen de route daarheen. Terwijl ze een tent opzetten oefenen ze het lezen van een opzetinstructie, samenwerken en leiding geven. En Lees meer »

Maatschappelijke stage .......... en dooooooor

Geschreven op

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, gaat de Maatschappelijke Stage (MAS) ook weer van start. Maar wel in een afgeslankte vorm; van 30 naar 20 uur. Dit omdat we door de 'lockdown' veel later beginnen en diverse vacatures nog niet ingevuld konden worden, maar we gaan... Lees meer »