VMBO Ermelo

Groene ECO-vlag voor Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek is sinds enkele jaren aangesloten bij Eco-Schools. Eco-Schools is hét wereldwijde keurmerk om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 68 landen mee! Lees meer »

Genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs

Geschreven op

Candida den Harder, docente Duits op het vmbo, is genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs 2019. Groevenbeek maakt al een aantal jaren deel uit van het samenwerkingsverband “Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model”, afgekort AOS waarbinnen studenten van de Ho... Lees meer »

Afdeling Groen helpt het Waterschap

Geschreven op

Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen van de derde klas Groen KB33 geholpen met het zoeken van de beekprik. Dit zeldzame beestje leeft in de sloten van het landgoed Leuvenum. Het Waterschap haalt de sloten leeg zodat het water er weer vrij door kan stromen. Lees meer »

Nieuwe gymzaal voor Groevenbeek

Geschreven op

Het afgelopen half jaar verrees er aan de zuidkant van Groevenbeek een nieuwe gymzaal. Maandag vond de oplevering plaats. De collega's van de vakgroep LO zijn super blij met deze prachtige sportaccommodatie. Ze konden het dan ook niet laten om even met elkaar in de toeste... Lees meer »