VMBO Ermelo

Emma, Jens en Daniël winnen Intersport prijs

Geschreven op

Intersport Ermelo stelde voor de Halve Marathon Ermelo een prijs beschikbaar voor de snelste Groevenbeek leerling op de 5 en 10 kilometer. De leerlingen ontvingen hun prijs in de winkel van Wim Meijers. Emma Posthouwer (12) uit Putten won de Onderweegs & de Groot 5 kilome... Lees meer »

Atletiekteam 1e bij Mission Olympic

Geschreven op

Afgelopen week is een atletiekteam van Groevenbeek afgereisd naar Sportcentrum Papendal om mee te doen aan de finale van Mission Olympic. Een fantastische ambiance.....veel fanatieke atletiekers en een prachtige blauwe atletiek baan.Na een 5 tal mooie onderdelen was het g... Lees meer »

Duitse partnerscholen te gast bij vmbo Ermelo

Geschreven op

Woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 juni zijn in het kader van de internationalisering 100 leerlingen van onze Duitse partnerscholen te gast in de vmbo-afdeling van Groevenbeek. Onze leerlingen zijn eerder dit schooljaar al op bezoek geweest in Duitsland. Lees meer »

Dorstig weer tijdens halve marathon

Geschreven op

Zaterdag werd voor de negende keer de Halve Marathon van Ermelo georganiseerd. Ook Groevenbeek was van de partij met 35 leerlingen en 14 medewerkers. Er kon worden deelgenomen aan de de 5, de 10 en de 21,1 km. Lees meer »