VMBO Ermelo

Techniek in beeld

Geschreven op

Afgelopen week hebben alle eerste klassen van vmbo BBL-KBL-TL De Techniek Academie in Harderwijk bezocht. Groevenbeek was uitgenodigd voor het project 'Techniek in beeld'. De leerlingen werden per workshopronde verdeeld in 4 groepen die verschillende kanten van de technie... Lees meer »

Sint was goed gemutst

Geschreven op

Donderdag 5 december vond Sinterklaas nog een gaatje in zijn agenda om een bezoek te brengen aan de vmbo-afdeling van Groevenbeek. Je kon echt merken dat de Sint zich jarig voelde. Hij was goed gemutst, evenals zijn pieten. Lees meer »

Groevenbeek heeft 2e partnerschool in China

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds kort een tweede partnerschool in China. De nieuwe partnerschool staat in Chongqing, met 30 miljoen inwoners de 3e grootste stad van China. Maandag 2 december bezocht een delegatie van de school Groevenbeek. Lees meer »

Wim Roelofsen behaalt certificaat BHV

Geschreven op

De afgelopen weken zijn alle 4e jaars leerlingen van de beroepsgerichte vakken op stage geweest. Zo ook Wim Roelofsen. Hij heeft stage gelopen bij Vosselman Bedrijfsopleidingen in Ermelo. Omdat hij uitblonk in zijn reguliere werkzaamheden, heeft hij de kans gekregen om ee... Lees meer »