VMBO Ermelo

Maatschappelijke stage .......... en dooooooor

Geschreven op

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, gaat de Maatschappelijke Stage (MAS) ook weer van start. Maar wel in een afgeslankte vorm; van 30 naar 20 uur. Dit omdat we door de 'lockdown' veel later beginnen en diverse vacatures nog niet ingevuld konden worden, maar we gaan... Lees meer »

Alex in gesprek met de koning

Geschreven op

Alex Bos (klas ah18) had zaterdag 27 juni de dag van zijn leven. Alex was een van de genodigden om in de Ridderzaal in Den Haag aanwezig te zijn bij de landelijke viering van Veteranendag. Alex had deze bijzondere uitnodiging te danken aan de winnende vlog die hij maakte... Lees meer »

Donderdag en vrijdag online-les i.v.m. hittegolf

Geschreven op

Volgens de weersverwachting krijgen we deze week een paar zeer warme dagen. Op zulke dagen wordt het in school benauwd warm. In deze tijd is dat extra lastig, omdat de leerlingen ook in de pauze in het lokaal moeten blijven en omdat de airco’s niet gebruikt mogen worden. D Lees meer »

Sportief de corona-tijd door

Geschreven op

In de afgelopen corona-tijd zijn er vanuit de vakgroep LO een hele hoop challenges opgezet waar leerlingen en medewerkers aan mee konden doen. Deze waren te volgen via streams, of via de Instagramaccount "LOVEVMBO". Eén van deze challenges was de "A Meile A Day Challenge". Lees meer »