VMBO Ermelo

Hun verhalen maken veel indruk

Geschreven op

In het kader van de themaweek ‘Improve yourself’ hebben leerlingen van leerjaar H62 kennisgemaakt met vluchtelingen uit Syrie, Afganistan en Iran. Een aantal van deze bijzondere gasten zijn ouders van leerlingen van onze school. Dez Lees meer »

Een resultaat om trots op te zijn

Geschreven op

De herkansingen zijn over het algemeen goed verlopen. De definitieve uitslag van de examens is daardoor in enkele afdelingen zelfs hoger dan verwacht. In 6 van de 8 afdelingen is het uiteindelijke resultaat hoger dan het (verwachte) landelijk gemiddelde. Lees meer »

Ontvangst nieuwe 'bruggers' en ouders

Geschreven op

Deze week worden de nieuwe brugklasleerlingen op Groevenbeek ontvangen. Ze maken dan kennis met hun klasgenoten en mentor en ontvangen de eerste informatie over de start op Groevenbeek. De schoolfotograaf is er dan ook om een pasfoto te maken voor de leerlingenpas. Lees meer »

Hotelgasten worden getrakteerd

Geschreven op

Donderdag 20 juni waren de gasten van Hotel Dennenheul uitgenodigd bij de afdeling Zorg & Welzijn voor een high tea. De vmbo leerlingen van kader 3 waren voorbeeldige gastheren en gastdames. Er waren slingers opgehangen, de leerlingen hadden heerlijke zoetigheden klaargem... Lees meer »