VMBO Ermelo

'Bob de Bouwers'

Geschreven op

Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 2 van het vmbo Ermelo op bezoek geweest bij opleidingsbedrijf Bouwmeester in Nunspeet. In een praktijkschool voor het MBO waren meerdere bouwactiviteiten klaargezet, waar de leerlingen onder deskundige begeleiding hun skills kond... Lees meer »

Stephan Frigo (Melbourne) te gast op Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds enkele jaren contact met het Luther College in Melbourne, Australië. Twee Groevenbeek docenten hebben de school al een keer bezocht. Onlangs bracht docent geschiedenis Stephan Frigo een tegenbezoek aan Groevenbeek. Lees meer »

Na fietscontrole weer veilig de weg op

Geschreven op

De dagen worden korter en binnen enkele weken gaat de wintertijd weer in. Dit betekent dat de leerlingen in het donker op de fiets naar school moeten. Groevenbeek organiseert daarom ieder jaar een fietsencontrole voor de brugklasleerlingen. Lees meer »

Gezellige sfeer op Ossenmarkt Putten

Geschreven op

Woensdag 9 oktober was in de gemeente Putten de jaarlijkse Ossenmarkt. Een groots dorpsfeest waar veel publiek op afkomt. Groevenbeek was ook van de partij. Onze locatie Putten stond met een promotiekraam op de braderie in de winkelstraat. Lees meer »