VMBO Ermelo

Nieuwe bruggers snel 'ingeburgerd'

Geschreven op

Voor de nieuwe bruggers was het best wel spannend, zo'n eerste lesweek op een nieuwe grote school. Hoe gaat het met het lesrooster? En je kluisje, en wat moet je allemaal meenemen in je schooltas. Waar zijn de lokalen precies? En als ik gym heb op Dindoa, hoe fietsen we dan? Lees meer »

Diplomering 2020, om nooit te vergeten

Geschreven op

De afgelopen week vond de diplomering plaats van de geslaagde eindexamenleerlingen. Ruim 600 kandidaten hebben na een heel bijzonder schooljaar het felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest er wel flink worden geïmproviseer... Lees meer »

Mooie nieuwe bestemming voor schoolmeubilair

Geschreven op

In de school wordt op dit moment druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift. Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal ges... Lees meer »

'Gezinsuitbreiding' bij afd. GROEN

Geschreven op

Leerlingen en docenten van de afdeling Groen werden onlangs verblijd met een gezinsuitbreiding. Er zijn namelijk 4 lammetjes geboren. Het jonge spul moest nog wel wat wennen aan hun omgeving op de school-boerderij. Lees meer »