VMBO Ermelo

Rebecca wint ontwerpwedstrijd mondkapje

Geschreven op

Rebecca Mulder uit klas V12 heeft de ontwerpwedstrijd van het Groevenbeek mondkapje gewonnen. Uit de ruim 150 inzendingen heeft de jury uiteindelijk haar ontwerp gekozen. De leden van de jury vinden het eigentijds en de kleuren uit de huisstijl van Groevenbeek komen hier... Lees meer »

Ontwerp jij het leukste mondkapje?

Geschreven op

Vanaf maandag 5 oktober dragen we in de gangen en de aula's een mondkapje. Nu hebben we plannen om een Groevenbeek mondkapje te laten bedrukken en uit te delen aan alle leerlingen en medewerkers. We vinden het leuk als daar een ontwerp van een leerling op prijkt. Lees meer »

'Strak in het pak'

Geschreven op

Dit schooljaar gaan de LO-docenten van alle 3 de afdelingen strak gekleed in 'schooluniform'. Voor iedereen is een trainingspak, sportbroek en sportshirt aangeschaft. Met daarop het logo van de school en de drieletterige personeelsafkoring. Lees meer »

KunstKlash energiek van start

Geschreven op

Afgelopen week zijn de cultuurklassen (KunstKlash, zoals wij de cultuurklas zelf noemen) weer actief gestart. Op pad in teams, elkaar leren kennen en punten verdienen door zoveel mogelijk liedjes neuriënd te raden, tableau vivants uit te beelden en letters te maken van po... Lees meer »