VMBO Ermelo

Winnaars van 'Bake a Cake'

Geschreven op

Tijdens de Improve Yourself-week hebben leerlingen van de B2- en K2-klassen van vmbo Ermelo aan het project 'Bake a Cake' meegedaan. Hierbij moesten ze een taart bakken en die zodanig versieren dat er aan de taart duidelijk te zien was welke sectorkeuze ze hebben gemaakt . Lees meer »

Cultuurklas brengt sprookje tot leven

Geschreven op

Donderdag 11 juli was de eindpresentatie van de cultuurklas vmbo Ermelo. Zij deden dit met een verrassende versie van het sprookje Alice in Wonderland. In het bijzijn van familie en klasgenoten deden de leerlingen hun eerste podiumervaring op. Lees meer »

€ 1250,- voor Save the Children

Geschreven op

De afgelopen weken hebben leerlingen en medewerkers via de ICT-afdeling tweedehands hardware kunnen kopen. Het ging om PC's, beamers, camera's etc. De opbrengst van deze verkoop was € 1250,- en komt ten goede aan de Stichting Save the Children, een organisatie die zich we... Lees meer »

Geslaagd voor EHBO

Geschreven op

Eindelijk was het zo ver. Op 10 juli hebben de drie groepen van basis en kader 3 en 1 leerling van Basis 4 die dit jaar als keuzevak EHBO hadden gekozen het officiële Jeugd EHBO examen gedaan. Na een spannende dag met een officiële kaderinstructeur als examinator en twee... Lees meer »