VMBO Ermelo

Bij drama maken ze er een dolle boel van

Geschreven op

Klas T11 is de afgelopen week bezig geweest met het maken van personages. Zij google-den een foto van een onbekend persoon en hebben bedacht wat voor personage dit zou kunnen zijn: van uiterlijk tot karaktereigenschappen, adres, beroep en lievelingseten. Lees meer »

Klas H2f daagt je uit

Geschreven op

Klas H2f heeft meegedaan aan de wc-rolchallenge (zo werkten ze toch nog een beetje samen) en daagt andere klassen uit om ook een filmpje te maken. >> klik hier voor het filmpje van H2f Welke klas gaat deze challenge aan? Lees meer »

Leerlingen klussen er flink op los

Geschreven op

Meneer Beek, docent techniek op het vmbo, is super trots op zijn leerlingen. De ‘online‘ technieklessen werpen hun vruchten af. Zijn leerlingen zijn druk aan de slag gegaan met het opknappen van speelhuisjes, schilderen van hun kamer, tuinieren, de banden van hun fiets pl... Lees meer »

Lesnacht goed voor € 3189,-

Geschreven op

Donderdag 5 maart was de lesnacht voor het goede doel Charis. 73 leerlingen van de bovenbouw vmbo en een groep enthousiaste docenten zijn de hele nacht wakker geweest.... Bijna dan! De bovenbouw heeft een bedrag van € 3189,- opgehaald. Een mooi resultaat! B Lees meer »