VMBO Ermelo

Sportoriëntatie voor de leerlingen klas 4

Geschreven op

In de activiteiten week hebben de 4e jaars vmbo Ermelo leerlingen meegedaan aan sportoriëntatie. De leerlingen maakten kennis met veel verschillende sporten zoals golf, paardrijden, hockey, fitness, mountainbiken, hip-hop, zumba, squash, krav maga, indoorski, tennis, free... Lees meer »

Eerste leerlingen geslaagd voor Chinees

Geschreven op

Op Groevenbeek kunnen de leerlingen sinds vorig schooljaar het vak Chinees kiezen. Onlangs hebben de eerste 3 leerlingen het HSK 1 examen afgelegd. Merel van Meerveld, Paula Brusse, Yara van Donkersgoed zijn met hoge scores glansrijk geslaagd voor dit internationaal erken... Lees meer »

Op Dankdag kleding inzamelen voor Dorcas

Geschreven op

Woensdag 1 november is het Dankdag voor gewas en arbeid. Goede traditie bij Dankdag is om te delen van de overvloed. Vandaar dat op de VMBO afdeling van Ermelo ervoor gekozen is om kleren in te zamelen die hergebruikt kunnen worden. Lees meer »

Dansen? Iedereen kan het dus!

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van leerljaar 1 maakten deze week tijdens een dansclinic kennis met de meest uiteenlopende dansstijlen. Van hip-hop tot Aziatisch, en van streetdance tot Zuid-Amerikaans. Onder leiding van de dansleraren van de organisatie 'Dans in de School' werd met d... Lees meer »