VMBO Ermelo

Rap van Julian winnende inzending

Geschreven op

Elk jaar moeten de leerlingen de regels voor de zakelijke brief leren gebruiken. Op het eindexamen wordt dit bij de schrijfopdracht van hen verwacht. Dit jaar was de opdracht facultatief. De leerlingen in klas H643 mochten een gedicht, een lied of een rap schrijven over d... Lees meer »

Leerlingen Zorg & Welzijn trakteren medewerkers Gresbo

Geschreven op

Donderdag 5 nov. hebben de leerlingen van b32 Zorg & Welzijn de Gresbo bedankt voor het schoonmaken van de school. Normaliter wordt de Gresbo bedankt door een uitnodiging voor een High Tea, waarbij de leerlingen allerlei lekkers voor de Gresbo werknemers bakken en dit met... Lees meer »

Mondkapje verplicht vanaf maandag 26 okt.

Geschreven op

De regering heeft aan scholen de opdracht gegeven om het dragen van mondkapjes te verplichten. Met ingang van maandag 26 oktober zijn daarom alle leerlingen en medewerkers verplicht om in de gangen en in de aula’s een mondkapje te dragen. D Lees meer »

Van idee naar 3D

Geschreven op

Op dinsdag 13 oktober hebben de leerlingen uit klas V12 een kijkje genomen bij de (vernieuwde) techniekafdeling van AH en deelgenomen aan een workshop lasersnijden. Daar hebben de leerlingen kennis gemaakt met CNC-techniek door zelf een sleutelhanger digitaal te ontwerpen... Lees meer »