VMBO Ermelo

Wim Roelofsen behaalt certificaat BHV

Geschreven op

De afgelopen weken zijn alle 4e jaars leerlingen van de beroepsgerichte vakken op stage geweest. Zo ook Wim Roelofsen. Hij heeft stage gelopen bij Vosselman Bedrijfsopleidingen in Ermelo. Omdat hij uitblonk in zijn reguliere werkzaamheden, heeft hij de kans gekregen om ee... Lees meer »

Sportoriëntatie: 'de keuze was reuze'

Geschreven op

Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 4 vmbo Ermelo op sportoriëntatie geweest. Dankzij de medewerking van een groot aantal sportorganisaties kon de gymsectie een ruim aanbod presenteren. De keuze was reuze: Lees meer »

Docent Candida den Harder wint de Archimedes Talentprijs

Geschreven op

Candida den Harder, docent Duits op het vmbo Ermelo, heeft op de Hogeschool Utrecht de Archimedes Talentprijs in ontvangst mogen nemen. Zij heeft onderzoek gedaan naar het stimuleren van het lezen bij leerlingen van de beroepsgerichte leerweg. Lees meer »

Debatteren kun je leren !

Geschreven op

Afgelopen week hebben alle eindexamenleerlingen van zowel basis, kader, tl en de havo-6 een debattraining gevolgd. De training werd gegeven door geroutineerde trainers van Het Debatbureau en werd door de leerlingen enthousiast ontvangen. Lees meer »