VMBO Ermelo

Op Dankdag kleding inzamelen voor Dorcas

Geschreven op

Woensdag 1 november is het Dankdag voor gewas en arbeid. Goede traditie bij Dankdag is om te delen van de overvloed. Vandaar dat op de VMBO afdeling van Ermelo ervoor gekozen is om kleren in te zamelen die hergebruikt kunnen worden. Lees meer »

Dansen? Iedereen kan het dus!

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van leerljaar 1 maakten deze week tijdens een dansclinic kennis met de meest uiteenlopende dansstijlen. Van hip-hop tot Aziatisch, en van streetdance tot Zuid-Amerikaans. Onder leiding van de dansleraren van de organisatie 'Dans in de School' werd met d... Lees meer »

'Geef ze een dag om te vergeten'

Geschreven op

Dinsdag 10 oktober trakteerden de leerlingen van het vakcollege en de afdeling Zorg & Welzijn de medewerkers op heerlijke zelfgebakken traktaties. De counter in de personeelskamer stond vol met lekkers. Dit alles voor Stichting Opkikker. Lees meer »

Fietscontrole voor brugklassers

Geschreven op

De dagen worden korter en er moet weer in het donker worden gefietst. Dat betekent dat de jaarlijkse fietscontrole weer voor de deur staat. In de week van 25 september worden alle brugklassers van vmbo Ermelo gevraagd hun fiets naar de fietsenwerkplaats (Groevenbike) te b... Lees meer »