VMBO Ermelo

Let's party

Geschreven op

Donderdagavond was er voor de vmbo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 een schoolfeest. Nu de eerste schoolweken achter de rug zijn en iedereen druk met school is, wordt het ook even tijd voor wat ontspanning. De ACCO had een DJ uitgenodigd die de aula vulde met muziek, een li... Lees meer »

Leerlingen KBL-3 doen veldonderzoek

Geschreven op

Afgelopen week waren de leerlingen van klas K34 op bezoek op de boerderij van docent Erik Meihuizen. De leerlingen kregen een rondleiding over het bedrijf en deden veldonderzoek in de kreek. Zo ontdekten ze op een praktische manier hoe rijk het leven is in het slootwater... Lees meer »

Startweek vol met activiteiten

Geschreven op

De eerste schoolweek zit erop. Deze startweek stond bol van de activiteitenn. De leerlingen van klas 1 kregen een 'inburgeringscursus Groevenbeek', waarin ze wegwijs werden gemaakt in het schoolgebouw, een toelichting kregen in het Open Leercentrum, introductieactiviteite... Lees meer »

Beachparty sluit schooljaar af

Geschreven op

De leerlingen van het vmbo Ermelo werden in de laatste schoolweek getrakteerd op een mooi slotfeest. Een beachparty met medewerking van Radio 538. Leerlingen en docenten gaven het thema inhoud door zich op een uitbundige manier 'zomers' te kleden. Lees meer »