VMBO Ermelo

Kick-off 'Vrienden van Groevenbeek'

Geschreven op

Maandagmiddag 12 februari was de kick-off van de ‘Vrienden van Groevenbeek’. De netwerkclub bestaat inmiddels uit 133 leden en het aantal groeit nog steeds. Ongeveer een derde van hen, 45 leden, waren aanwezig bij de startbijeenkomst. Van Lees meer »

Verkiezingsbus bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De verkiezingsbus van Omroep Gelderland stond maandag bij Groevenbeek. In samenwerking met drie leerlingen werd een radio-uitzending over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen verzorgd. Gezamenlijk bespraken de leerlingen en hun gasten onderwerpen uit de regio en gingen... Lees meer »

Contract nieuwbouw ondertekend

Geschreven op

Mede dankzij subsidie van de gemeente kan Groevenbeek in Ermelo het schoolgebouw uitbreiden met twee nieuwe afdelingen. Bij de sector tvwo/atheneum/havo komt naast de grote aula een nieuw gebouwdeel met drie lokalen en een ruim leerplein, waar leerlingen individueel of in... Lees meer »

Kennismaken met de Chinese keuken

Geschreven op

Vrijdagmiddag hebben de brugklasleerlingen van ath./havo die onlangs zijn begonnen met de lessen Chinees kennisgemaakt met de Chinese keuken. Onder leiding van docent mw. Hong Chen werden heerlijke originele Chinese hapjes gemaakt. Lees meer »