VMBO Ermelo

Klas 1 in gesprek met schrijfsters

Geschreven op

Vandaag hebben de schrijfsters Cis Meijer en Natasza Tardio een bezoek gebracht aan Groevenbeek. Ze waren daar op uitnodiging van de sectie Nederlands . De leerlingen van TL-1 en VH-1 konden aan het eind van de presentaties meedoen aan een quiz en zo een gesigneerd boek w... Lees meer »

Sportoriëntatie voor de leerlingen klas 4

Geschreven op

In de activiteiten week hebben de 4e jaars vmbo Ermelo leerlingen meegedaan aan sportoriëntatie. De leerlingen maakten kennis met veel verschillende sporten zoals golf, paardrijden, hockey, fitness, mountainbiken, hip-hop, zumba, squash, krav maga, indoorski, tennis, free... Lees meer »

Eerste leerlingen geslaagd voor Chinees

Geschreven op

Op Groevenbeek kunnen de leerlingen sinds vorig schooljaar het vak Chinees kiezen. Onlangs hebben de eerste 3 leerlingen het HSK 1 examen afgelegd. Merel van Meerveld, Paula Brusse, Yara van Donkersgoed zijn met hoge scores glansrijk geslaagd voor dit internationaal erken... Lees meer »

Op Dankdag kleding inzamelen voor Dorcas

Geschreven op

Woensdag 1 november is het Dankdag voor gewas en arbeid. Goede traditie bij Dankdag is om te delen van de overvloed. Vandaar dat op de VMBO afdeling van Ermelo ervoor gekozen is om kleren in te zamelen die hergebruikt kunnen worden. Lees meer »