VMBO Ermelo

Kerst 2019: "Ik zal er voor je zijn"

Geschreven op

Vrijdag 20 december werd in de vmbo-afdeling het kalenderjaar 2019 afgesloten met een kerstmusical. Leerlingen en docenten hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een zelfgemaakte productie. De voorstelling begon met een verrassende en eigentijdse verfilming van het Ke... Lees meer »

Techniek in beeld

Geschreven op

Afgelopen week hebben alle eerste klassen van vmbo BBL-KBL-TL De Techniek Academie in Harderwijk bezocht. Groevenbeek was uitgenodigd voor het project 'Techniek in beeld'. De leerlingen werden per workshopronde verdeeld in 4 groepen die verschillende kanten van de technie... Lees meer »

Sint was goed gemutst

Geschreven op

Donderdag 5 december vond Sinterklaas nog een gaatje in zijn agenda om een bezoek te brengen aan de vmbo-afdeling van Groevenbeek. Je kon echt merken dat de Sint zich jarig voelde. Hij was goed gemutst, evenals zijn pieten. Lees meer »

Groevenbeek heeft 2e partnerschool in China

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds kort een tweede partnerschool in China. De nieuwe partnerschool staat in Chongqing, met 30 miljoen inwoners de 3e grootste stad van China. Maandag 2 december bezocht een delegatie van de school Groevenbeek. Lees meer »