VMBO Ermelo

Koks Boterlap helpen klas T11

Geschreven op

De afgelopen 4 weken kregen de leerlingen van de vmbo-klas T11 op de donderdagmiddag hulp van vijf koks van restaurant De Boterlap in Ermelo en Harderwijk. Tijdens de lessen vakcollege kregen de leerlingen de opdracht een High Tea Box te maken. Lees meer »

Gastlessen MBO Landstede

Geschreven op

Het is voor onze examenkandidaten in deze coronatijd erg lastig om zich goed te oriënteren op de verschillende vervolgopleidingen. De leerlingen kunnen namelijk niet bij het MBO op bezoek. We waren daarom erg blij dat Landstede donderdag 10 december naar Groevenbeek kwam. Lees meer »

Groep-8 leerlingen vermaken zich prima tijdens open lesmiddagen

Geschreven op

Woensdag 2 december was de eerste van vier open lesmiddagen. Maar liefst 189 leerlingen van groep 8 hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Bij de sportklas werden er salto's gemaakt op de airtrek, bij techniek maakten de leerlingen een d... Lees meer »

19 leerlingen geslaagd voor Chinees HSK-diploma

Geschreven op

Woensdag 2 december was het feest in het lokaal van mw. Hong Chen. Maar liefst 19 leerlingen ontvingen uit handen van afdelingsdirecteur dhr. van de Groep het HSK-diploma Chinees. Hij complimenteerde de leerlingen en hun docent mw. Chen met deze bijzondere prestatie. Lees meer »