VMBO Ermelo

KunstKlash energiek van start

Geschreven op

Afgelopen week zijn de cultuurklassen (KunstKlash, zoals wij de cultuurklas zelf noemen) weer actief gestart. Op pad in teams, elkaar leren kennen en punten verdienen door zoveel mogelijk liedjes neuriënd te raden, tableau vivants uit te beelden en letters te maken van po... Lees meer »

Nieuwe bruggers snel 'ingeburgerd'

Geschreven op

Voor de nieuwe bruggers was het best wel spannend, zo'n eerste lesweek op een nieuwe grote school. Hoe gaat het met het lesrooster? En je kluisje, en wat moet je allemaal meenemen in je schooltas. Waar zijn de lokalen precies? En als ik gym heb op Dindoa, hoe fietsen we dan? Lees meer »

Diplomering 2020, om nooit te vergeten

Geschreven op

De afgelopen week vond de diplomering plaats van de geslaagde eindexamenleerlingen. Ruim 600 kandidaten hebben na een heel bijzonder schooljaar het felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest er wel flink worden geïmproviseer... Lees meer »

Mooie nieuwe bestemming voor schoolmeubilair

Geschreven op

In de school wordt op dit moment druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift. Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal ges... Lees meer »