VMBO Ermelo

Groep-8 leerlingen vermaken zich prima tijdens open lesmiddagen

Geschreven op

Woensdag 2 december was de eerste van vier open lesmiddagen. Maar liefst 189 leerlingen van groep 8 hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Bij de sportklas werden er salto's gemaakt op de airtrek, bij techniek maakten de leerlingen een d... Lees meer »

19 leerlingen geslaagd voor Chinees HSK-diploma

Geschreven op

Woensdag 2 december was het feest in het lokaal van mw. Hong Chen. Maar liefst 19 leerlingen ontvingen uit handen van afdelingsdirecteur dhr. van de Groep het HSK-diploma Chinees. Hij complimenteerde de leerlingen en hun docent mw. Chen met deze bijzondere prestatie. Lees meer »

LO-2 leerlingen nemen spierpijn voor lief

Geschreven op

Afgelopen weken hebben de derde klassen LO2 meegedaan aan een bootcamp. Bernard Kelderman van Woodtraining heeft alle klassen meegenomen naar de Ermelosche heide om ze kennis te laten maken met deze tak van sport. Lees meer »

Groep 8 bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De afgelopen week hebben de leerlingen van groep 8 een bezoek gebracht aan Groevenbeek Ermelo en Putten. De leerlingen kregen 3 verschillende lessen aangeboden en konden zo even 'in de huid' van een brugklasser kruipen. Het programma was zeer gevarieerd. Lees meer »