VMBO Ermelo

Feestelijke diploma-uitreikingen

Geschreven op

De week van 12 tot 16 juli stond in het teken van de diploma-uitreikingen. Voor de leerlingen een feestelijke afsluiting van een bijzonder en voor velen ook best wel pittig jaar. Van de leerlingen werd veel flexibiliteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen gevraagd. Lees meer »

Leerlingen afdeling Groen ontwerpen tuinen

Geschreven op

Afgelopen weken hebben de leerlingen van de afdeling Groen (klas KB33) weer een mooie prestatie geleverd. Doel was om een tuin te ontwerpen op papier en deze te realiseren in de tuin bij de afdeling Groen. Leuke bijkomstigheid, er was een wedstrijd aan gekoppeld: Lees meer »

Lachen, gieren en brullen tijdens workshop slapstick

Geschreven op

De brugklasleerlingen van TL en vmbo/havo die de afgelopen periode de drama-lessen volgden, hebben het jaar lachend, gierend en brullend afgesloten met slapstick-films! Zelf bedachten ze een verhaal waar een conflict met een banaan in voor moest komen, ze personages speel... Lees meer »

Kees v.d. Berg mag na 41 jaar met pensioen

Geschreven op

Op dinsdag 6 juli nam Kees van de Berg, docent Nederlands, afscheid van Groevenbeek. Kees gaat na 41 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs met pensioen. Kees is in 1980 begonnen in het basisonderwijs en maakte in 2001 de overstap naar het voortgezet onderwijs op... Lees meer »