VMBO Ermelo

Mentoren verrassen leerlingen klas B32

Geschreven op

Deze week hebben de mentoren mw. Jansen en mw. School hun leerlingen van klas B32 verrast met een bezoekje aan huis. Ze kregen een klein presentje en een tulp aangeboden met daarbij een bemoedigend woord. Het is voor de leerlingen best een lastige tijd waarin ze weinig co... Lees meer »

3086 kanjers

Geschreven op

Woensdag 27 januari was een grote ploeg medewerkers druk bezig met het klaarmaken van een grote verzending. Alle 3086 leerlingen ontvangen een dezer dagen via de post een brief met daarbij ingesloten een kanjer stroopwafel. Lees meer »

Leerlingen adviseren B&W Ermelo

Geschreven op

Driehonderd leerlingen uit het derde leerjaar van het vmbo Ermelo zijn door de gemeente Ermelo uitgedaagd om mee te denken in de Omgevingsvisie Ermelo 2030. De omgevingsvisie bepaalt hoe Ermelo er in 2030 uit moet gaan zien. Lees meer »

Samen er het beste van maken

Geschreven op

We merken dat het voor iedereen wennen is om in deze periode veel thuis te zitten en dan de online lessen te volgen. Dit geldt zowel voor de leerlingen als ook voor de docenten. Klas V13 ziet dat iedereen zijn best doet om er wat leuks van te maken. Lees meer »