VMBO Ermelo

14 dec.: Kerstmarkt afd. Groen

Geschreven op

Aanstaande donderdag 14 december organiseert de vmbo-afdeling Groen de jaarlijkse kerstmarkt. De kas is door de leerlingen sfeervol ingericht met verlichting en muziek. De bezoekers kunnen onder begeleiding van de Groen-leerlingen kerstkransen en appelhuisjes maken. Lees meer »

In de ban van duurzaamheid

Geschreven op

Groevenbeek was de afgelopen week in de ban van duurzaamheid. De verkoop van doppers aan de brugklassers op alle drie de locaties van de school was een groot succes. Ook oudere leerlingen hebben de doppers massaal gekocht. Lees meer »

Wees een topper, koop een dopper!

Geschreven op

Vanaf 15 november gaat de dopper-actie op Groevenbeek van start. De leerlingen van de eerste klassen kunnen op de drie locaties van onze school doppers met het unieke actielogo van Groevenbeek kopen, voor het voordelige bedrag van 5 euro. Lees meer »

Klas 1 in gesprek met schrijfsters

Geschreven op

Vandaag hebben de schrijfsters Cis Meijer en Natasza Tardio een bezoek gebracht aan Groevenbeek. Ze waren daar op uitnodiging van de sectie Nederlands . De leerlingen van TL-1 en VH-1 konden aan het eind van de presentaties meedoen aan een quiz en zo een gesigneerd boek w... Lees meer »