VMBO Ermelo

Leerlingen afdeling Groen klaar voor de praktijk

Geschreven op

Voor de vmbo-leerlingen van klas 3 afdeling Groen was het de maandag na de meivakantie gelijk 'vol aan de bak'. Ze moesten in de plantenkas namelijk een proef van bekwaamheid afleggen. Dit betekent dat ze de theorie van de afgelopen maanden nu in de praktijk moesten breng... Lees meer »

"Het heeft zijne majesteit de koning behaagd ..."

Geschreven op

"Het heeft zijne majesteit de koning behaagd ...". Met deze woorden begon burgemeester Burmanje van Ermelo Roelie Bakker toe te spreken. Roelie was op maandag 26 april met een smoes naar het gemeentehuis gelokt. Lees meer »

Eindexamen drama vmbo

Geschreven op

Het afgelopen schooljaar hebben de vmbo-leerlingen van de klassen T4/H64 met Drama als keuzevak toegewerkt naar de toneelvoorstelling ‘Het begin van de rest van ons leven’. Een door de leerlingen zelf bedachte, geschreven en geregisseerde montagevoorstelling over worden w... Lees meer »

Leerlingen 'kleuren' het centrum van Ermelo

Geschreven op

Leerlingen van drie basisscholen en Christelijk College Groevenbeek hebben samen met kunstenaars van Stichting Ermelo's Kunstcollectief (StEK) 36 fietsen beschilderd in het kader van bevrijding. Precies 76 jaar geleden lag Gelderland in de frontlinie tijdens de Tweede Wer... Lees meer »