VMBO Ermelo

Ontvangst nieuwe 'bruggers' en ouders

Geschreven op

Deze week worden de nieuwe brugklasleerlingen op Groevenbeek ontvangen. Ze maken dan kennis met hun klasgenoten en mentor en ontvangen de eerste informatie over de start op Groevenbeek. De schoolfotograaf is er dan ook om een pasfoto te maken voor de leerlingenpas. Lees meer »

Hotelgasten worden getrakteerd

Geschreven op

Donderdag 20 juni waren de gasten van Hotel Dennenheul uitgenodigd bij de afdeling Zorg & Welzijn voor een high tea. De vmbo leerlingen van kader 3 waren voorbeeldige gastheren en gastdames. Er waren slingers opgehangen, de leerlingen hadden heerlijke zoetigheden klaargem... Lees meer »

Emma, Jens en Daniël winnen Intersport prijs

Geschreven op

Intersport Ermelo stelde voor de Halve Marathon Ermelo een prijs beschikbaar voor de snelste Groevenbeek leerling op de 5 en 10 kilometer. De leerlingen ontvingen hun prijs in de winkel van Wim Meijers. Emma Posthouwer (12) uit Putten won de Onderweegs & de Groot 5 kilome... Lees meer »

Atletiekteam 1e bij Mission Olympic

Geschreven op

Afgelopen week is een atletiekteam van Groevenbeek afgereisd naar Sportcentrum Papendal om mee te doen aan de finale van Mission Olympic. Een fantastische ambiance.....veel fanatieke atletiekers en een prachtige blauwe atletiek baan.Na een 5 tal mooie onderdelen was het g... Lees meer »