VMBO Ermelo

Ai, dat is dus best lastig

Geschreven op

De leerlingen van leerjaar 2 vmbo zijn woensdag 14 maart op 'Bedrijvenroute' geweest. Aan het eind van leerjaar 2 kiezen de leerlingen van het vmbo een sector of afdeling. In de mentorlessen wordt hier veel aandacht aan besteed. Lees meer »

Veel keuze tijdens sportoriëntatie KBL-4

Geschreven op

Afgelopen week konden de vmbo-leerlingen van kader-4 in het programma Sportoriëntatie kennismaken met de meest uiteenlopende sporten. De De gymdocenten hadden in samenwerking met sportorgansaties in de regio een mooi programma in elkaar gezet. Lees meer »

Veluwe gaat door met maatschappelijke stage

Geschreven op

Scholieren op de Veluwe blijven gewoon een maatschappelijke stage lopen, ondanks dat dat landelijk niet meer verplicht is. Zes wethouders ondertekenden daarvoor een nieuwe overeenkomst, samen met de scholen en vrijwilligersorganisaties in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunsp... Lees meer »

Leerlingen in actie tijdens NLDOET

Geschreven op

Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart was het NL-Doet, de grote landelijke vrijwilligersactie. Ook de leerlingen van Groevenbeek staken op vrijdag 9 maart de handen uit de mouwen. Coördinator mw. Roelie Bakker had voor 157 leerlingen een ruim aanbod van klussen weten te regelen. Lees meer »