VMBO Ermelo

Sportoriëntatie klas 4

Geschreven op

Afgelopen week hebben de leerlingen van klas 4 vmbo meegedaan aan sportoriëntatie. Hier zijn ze met veel verschillende sporten in aanraking gekomen waaronder: paardrijden, hiphop/moderne dans, fitness, krav maga, mountainbike, freerunning, zumba, cross-fit, kickboksen, in... Lees meer »

Bootcamp, only for 'bikkels'

Geschreven op

Met vmbo-klassen B21 en K21 bezochten we afgelopen vrijdag Vliegtuigmuseum Soesterberg. De leerlingen kregen een presentatie van een defensie-veteraan, waarbij zij tijdens een multimedia-presentie steeds een dilemma moesten afwegen. Lees meer »

Leerlingen maken kennis met 'Assemblage & Junk Art'

Geschreven op

De leerlingen van klas H6-4 met Beeldende Vorming in hun examenpakket hebben deze week een workshop constructie gevolgd.Aan de hand van theorie over "Assemblage & Junk Art' mochten de leerlingen in groepen aan het werk om van afgedankte voorwerpen een nieuw figuur te make... Lees meer »

"Eet smakelijk, opa en oma."

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van leerjaar 2 basis en kader zijn deze week druk geweest met de grootouderdagen. Iedere leerling mocht zijn opa en oma uitnodigen voor een uitgebreide lunch en de opkomst was dan ook hoog. Lees meer »