VMBO Ermelo

'Leren doen we samen' krijgt internationaal tintje

Geschreven op

Deze week bezochten de schoolleiders, leerlingbegeleiders en docenten van de middelbare scholen uit La Réunion en Huntly onze school. Dit bezoek kwam tot stand dankzij het internationale platform Erasmus+ waar Groevenbeek in participeert. Lees meer »

De examens zijn begonnen

Geschreven op

De eindexamenkandidaten zijn deze week begonnen aan het centraal eindexamen. Een spannende periode voor zowel de leerlingen, hun ouders/verzorgers als de docenten. Met name deze generatie heeft het de afgelopen jaren best zwaar gehad door alle coronamaatregel, lockdowns,... Lees meer »

TL-3 promoot The Green Games

Geschreven op

Woensdag 20 april was een stralende dag voor een leuk groen event! In opdracht van de organisatie Veluwe Duurzaam heeft een groepje leerlingen uit TL3 voor het vak Dienstverlening & Producten een event georganiseerd. Lees meer »

Olympic Moves, op naar de landelijke finales

Geschreven op

Donderdag de 14april is Groevenbeek met 140 leerlingen afgereisd naar Hoogeveen voor de voorrondes van de interscholaire sportmanifestatie Olympic Moves. Onze leerlingen mochten zich meten met de andere scholen op de onderdelen korfbal, voetbal, volleybal en atletiek. Lees meer »