VMBO Ermelo

Hoogste punt nieuwbouw bereikt

Geschreven op

Vrijdag 21 september werd op feestelijke wijze het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd met het hijsen van de vlaggen van Groevenbeek en Prins Bouw. Alle betrokken partijen waren uitgenodigd om deze traditie in de bouw in ere te houden. Lees meer »

Leerlingen in actie voor een betere wereld

Geschreven op

Op 14 september nemen leerlingen van Christelijk College Groevenbeek het heft in eigen handen. Zij gaan hun eigen sterke punten inzetten om problemen aan te pakken die ze zien in hun omgeving. Ze worden daarbij geholpen door Young Impact, een initiatief dat jongeren stimu... Lees meer »

Klas 1 en 2 in actie

Geschreven op

Voor de leerlingen van klas 1 en 2 vmbo zijn er in de introductieweek activiteitendagen georganiseerd. Dit in het kader van 'klassenbouwen'. Er was een aantrekkelijk en gevarieerd programma gemaakt waarbij de leerlingen op een actieve manier met elkaar moesten samenwerken. Lees meer »

Historische examenuitslag

Geschreven op

Op Groevenbeek waren de afgelopen week voor de verschillende afdelingen de diploma-uitreikingen. Meer dan 600 leerlingen ontvingen het fel begeerde diploma dat ze toegang verschaft tot een vervolgopleiding. De examenuitslag van Groevenbeek is dit jaar bijzonder goed. Lees meer »