VMBO Ermelo

Geslaagde kerstmarkt afdeling Groen

Geschreven op

Op donderdagavond 13 december organiseerden de leerlingen van de afdeling Groen de jaarlijkse kerstmarkt voor ouders, grootouders, broers en zussen. Tijdens de kerstmarkt konden de bezoekers bij de grote werktafels aan de slag met het het maken van een festoen of een voge... Lees meer »

'Epileren kun je leren'

Geschreven op

Woensdagmiddag 5 december kregen de leerlingen van de afdeling Zorg & Welzijn een workshop schoonheidsbehandeling. Hiervoor was gastdocent Hetty van der Hoeven van schoonheidssalon MooiZo! uit Harderwijk uitgenodigd om de leerlingen de kneepjes van het vak te leren. Lees meer »

Sfeer en gezelligheid tijdens High Tea

Geschreven op

Tijdens de Activiteitenweek op 13 en 15 november hebben de leerlingen van de eerste klassen van Basis en Kader zich van hun beste kant laten zien. Tijdens een groots opgezette High Tea waren vaders, moeders en andere genodigden te gast op de Groevenbeek-High-Tea. Lees meer »

Eigentijdse choreografie in dansvoorstelling Dialoog

Geschreven op

Afgelopen week waren de vmbo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 te gast in Theater De Dialoog om een dansvoorstelling bij te wonen. Naar het theater gaan is voor de leerlingen geen dagelijkse kost. En toen ze hoorden dat het om een dansvoorstelling ging keken de leerlingen en... Lees meer »