VMBO Ermelo

Leerlingen afd. Groen geven les op basisschool

Geschreven op

De Groenleerlingen van kader 3 hebben lesgegeven op diverse basisscholen in Putten en Ermelo. De leerlingen konden kiezen uit 2 opdrachten. Organiseer een educatieve opdracht over de herkomst van ons dierlijke en plantaardige producten of geef een les over duurzaamheid. Lees meer »

Geslaagd voor HSK Chinees

Geschreven op

Woensdag 20 juni hebben 29 leerlingen hun HSK-diploma Chinees in ontvangst mogen nemen, 14 leerlingen (3e klassen van AH) het HSK 1 en 15 leerlingen (4e klassen AH) het HSK 2. Een mooi certificaat, gebak, frisdrank en een handdruk van directielid Brouwer was de beloning v... Lees meer »

Uitstekende examenuitslagen Groevenbeek

Geschreven op

De examenuitslag is dit jaar bijzonder goed. In alle afdelingen zijn al in de eerste ronde hoge percentages geslaagden gehaald. De herkansingen bieden bovendien nog veel mogelijkheden om tot nog mooiere resultaten te komen. De voorlopige uitslag in percentages geslaagd is: Lees meer »

H6-2 ontvangt leerlingen uit Duitsland

Geschreven op

Sporten in de gymzalen, échte Nederlandse koetjesrepen bij de lunch, sjoelen, zwaaien en klimmen in de bossen van Ermelo, een smakelijke BBQ op school, avonden in het gastgezin en lessen met de iPad op school volgen. Lees meer »