TVWO / ATH / HAVO

Bijna klaar voor het examen

Geschreven op

De eindexamenleerlingen van de afdeling atheneum/havo hebben op feestelijke wijze hun lesdag afgerond. Na een gezellige start op school werd het feest voortgezet in De Efteling. De leerlingen hadden kosten nog moeite gespaard om zich uit te dossen in de meest uiteenlopend... Lees meer »

Klas 3 bezoekt taaldorp Frans

Geschreven op

Onlangs werd in de afdeling atheneum/havo voor de 3e-klas leerlingen het taaldorp Frans georganiseerd. De leerlingen hebben hier hun spreekvaardigheid in veelvoorkomende situaties in praktijk gebracht. Zo bezochten zij ‘le docteur’ met bijvoorbeeld een insectenbeet of mis... Lees meer »

Pasen feest van onvoorwaardelijke liefde

Geschreven op

Donderdag 18 april werden op Groevenbeek de paasvieringen gehouden. De boodschap van dit jaar was dat we altijd mogen rekenen op de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Zelfs na zijn verloochening, gevangenneming en kruisiging blijft Hij ons liefhebben. Lees meer »

Mila Mabelis Nederlands Kampioen Speechen

Geschreven op

Tweetalig VWO 2 leerlinge Mila Mabelis is de winnares van de nationale ronde van de Junior Speaking Contest 2019. De wedstrijd vond plaats in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort op woensdag 17 april. Tijdens de Junior Speaking Contest dragen leerlingen uit de 2e en 3e kl... Lees meer »