TVWO / ATH / HAVO

Geslaagd voor DELE (Spaans)

Geschreven op

Na een jaar hard werken hebben10 leerlingen deelgenomen aan het Spaanse examen DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera – Diploma Spaans als een Buitenlandse Taal). Dit diploma wordt wereldwijd erkend door bedrijven, kamers van koophandel en alle onderwijsinstellin... Lees meer »

Klas A3c beste van start

Geschreven op

Het schooljaar is al begonnen. Op Groevenbeek is de Startdag voor de derde atheneumklassen een traditie geworden. De leerlingen hebben afgelopen week gestreden voor de befaamde A3 beker in drie onderdelen: techniek, kunst en sport. Lees meer »

Nieuwe gymzaal voor Groevenbeek

Geschreven op

Het afgelopen half jaar verrees er aan de zuidkant van Groevenbeek een nieuwe gymzaal. Maandag vond de oplevering plaats. De collega's van de vakgroep LO zijn super blij met deze prachtige sportaccommodatie. Ze konden het dan ook niet laten om even met elkaar in de toeste... Lees meer »

Yes, het diploma is binnen

Geschreven op

De leerlingen die geslaagd zijn voor hun eindexamen ontvangen in deze laatste schoolweken hun welverdiende diploma. We wensen iedereen een mooie en succesvolle doorstart in hun vervolgopleiding. Maar, eerst lekker gaan genieten van een heerlijke zomervakantie. Lees meer »