TVWO / ATH / HAVO

Leerlingen voor project naar het Spaanse Olot

Geschreven op

Erasmus+ is een programma voor onze (tweetalig) vwo leerlingen waarin ze samen met leerlingen uit andere landen werken aan een bepaald thema. Dit jaar zijn 45 Groevenbeek-leerlingen betrokken bij het thema 'Get a grip'. Lees meer »

Beeldschermen krijgen een tweede leven

Geschreven op

De afdeling ICT van Groevenbeek is onlangs begonnen met het vervangen van zo’n 150 beeldschermen. De eerste 50 oude beeldschermen zijn geschonken aan de Stichting GAiN. Ze gaan mee met een hulptransport naar Moldavië, waar ze in de scholen en de gezondheidszorg ‘een tweed... Lees meer »

Damaris wint 1e prijs Kangoeroewedstrijd (wiskunde)

Geschreven op

Maandag 13 mei werd Damaris ter Haar, leerling van klas 2 vwo, in de les wiskunde verrast door het bericht dat zij de winnares is van de landelijke Kangoeroewedstrijd. Aan deze wiskunde challenge deden onlangs 6819 leerlingen mee. Lees meer »

Brigitta Li wint de 1e prijs van het Concours Vision d’ Europe

Geschreven op

Het was al een prestatie dat vier leerlingen van Groevenbeek tot de finale van de wedstrijd Concours Vision d’Europe waren doorgedrongen en dat zij voor een feestelijke bijenkomst op het Huis van Europa in Den Haag uitgenodigd waren. M Lees meer »