TVWO / ATH / HAVO

Groene ECO-vlag voor Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek is sinds enkele jaren aangesloten bij Eco-Schools. Eco-Schools is hét wereldwijde keurmerk om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 68 landen mee! Lees meer »

Bonjour tout le monde!

Geschreven op

Twee weken geleden kwamen we vanuit het zonnige Zuiden weer in het natte Nederland aan. Nu is het tijd om terug te kijken op die mooie en onvergetelijke reis… We zijn met een leuke groep leerlingen naar Toulon aan de Côte d’Azur geweest, nadat we afgelopen juni de Fransen... Lees meer »

Genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs

Geschreven op

Candida den Harder, docente Duits op het vmbo, is genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs 2019. Groevenbeek maakt al een aantal jaren deel uit van het samenwerkingsverband “Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model”, afgekort AOS waarbinnen studenten van de Ho... Lees meer »

Geslaagd voor Cambridge Advanced English

Geschreven op

We zijn trots op de 16 leerlingen die hun Cambridge Advanced English certificaat in ontvangst konden nemen. Twee jaar lang bereidden ze zich voor zodat ze in juni het examen in de Utrechtse Jaarbeurs konden afleggen. Lees meer »